Milionarul cu mașini de 3 mil. €, bosumflat pentru că n-a mai avut unde să-și bea cafeaua!

Publicat: 16/03/2020 | 23:33

Starea de urgență instituită în România pentru stoparea epidemiei de COVID-19 i-a dat tabieturile peste cap milionarului care deține unul dintre cele cel mai ”calificate” garaje din Capitală. Renumitul afacerist s-a bosumflat pentru că n-a mai avut unde să-și bea cafeaua. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: FILMĂRI RARE CU UNUL DINTRE PROPRIETARII CELOR MAI SCUMPE MAȘINI DIN ROMÂNIA! ARE UN „GARAJ” DE 3 MILIOANE €, DAR…)

Omul de afaceri Dan Nicorescu a fost surprins într-o ipostază rar întâlnită. Din câte se pare, starea de urgență i-a dat tabieturile peste cap renumitului afacerist. (NU RATA: UNUL DINTRE CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI A ”ABANDONAT” 350 MII € ÎN DOROBANȚI FIINDCĂ SE GRĂBEA LA FRIZERIE!)

Luni, în prima zi de stare de urgență din România, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Dan Nicorescu în fața unui celebru local din zona Dorobanți din București. Îmbrăcat tinerește, excentricul domn Dan părea să experimenteze o stare de neliniște. Din câte se pare, renumitul afacerist a fost extrem de dezamăgit în momentul în care a fost anunțat de angajații de acolo că locul lui preferat de băut cafeaua a tras obloanele.

Neliniștit si bosumflat din cauză că majoritatea localurilor și-au încetat temporar activitatea, afaceristul a discutat cu una dintre angajate și se pare că a încercat să găsească o variantă ajutătoare. (VEZI ȘI: EXCENTRICUL DOMN DAN (54 DE ANI) A FĂCUT FURORI LA MAMAIA CU NOUL LOOK: CERCEL ÎN URECHE + BARBĂ DE HIPSTER)

Starea de urgență i-a dat tabieturile peste cap lui Dan Nicorescu

Unul dintre cele mai ”calificate” garaje din Capitală

Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le conduce, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Excentricul milionar ”ascunde” în garaj mai multe “bijuterii” de colecție care, în total, valorează aproximativ trei milioane de euro.

Anul trecut, în iulie, site-ul nr.1 din România vă prezenta, în premieră, imagini senzaționale cu o parte din mașinile de lux pe care le deține rafinatul om de afaceri. Acesta și-a “aliniat” superbele autoturisme în fața somptuoasei sale vile din ”cartierul milionarilor”.

Începând cu noile achiziții – primul Ferrari Superfast 812 din România și un Aston Martin DBS Superleggera – până la clasicele Lamborghini Aventador și Rolls Royce Phantom Coupe, “bijuteriile” pe patru roți au fost parcate ”elegant” în fața casei, ca la o veritabilă expoziție auto. (NU RATA: MILIONARUL ROMÂN CU MAȘINI DE 2 MIL. € ȘI-A TRAS AVENTADORUL LA POMPĂ! CÂT L-A COSTAT ”PLINUL” PENTRU LAMBORGHINI-UL DE 400.000 €)

În iulie, Dan Nicorescu și-a ”aliniat” super-mașinile de 2 mil. € în fața vilei din ”cartierul milionarilor”

Primul milion de dolari – la 28 de ani!

Dan Nicorescu a început să îşi construiască averea fabuloasă încă de când avea 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, la 28 de ani avea deja primul său milion de dolari. Apoi, cum se spune, a fost mult mai ușor să le producă pe restul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)