Milionarul care l-a ucis pe “Dulăul” de la Rutieră se plânge că nu mai are bani deoarece…

Publicat: 09/04/2020 | 11:59

Abdullah Ataș, supranumit Sultanul veiozelor, omora, în urmă cu cinci ani, un agent de la Poliția Rutieră, beat fiind, la volan. Mai mult, turcul nu a oprit nici după ce l-a luat pe capotă pe polițist și l-a purtat jumătate de kilometru. Omul avea să-și dea ultima suflare la spital, după trei săptămâni de chin, iar Ataș a fost condamnat la 23 de ani și jumătate de închisoare. Plus plata unor despăgubiri către familia celui care și-a pierdut viața. Doar că ucigașul spune că nu are de unde să dea banii și s-a adresat instanței de judecată. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile, în exclusivitate. (VEZI AICI: Scandal pe averea polițistului ucis de milionarul Ataș. Sora ”Dulăului” o acuză pe văduvă)

Abdullah Ataș devenise celebru grație lanțului de magazine care vând corpuri de iluminat în Capitală, om de afaceri cu cifre grele în contabilitate, dar teribilismul l-a trimis după gratii. Pentru omor. S-a întâmplat în urmă cu cinci ani, când cel poreclit ”Sultanul veiozelor” a lovit intenționat un polițist cu bolidul pe care-l conducea băut. Victima, Gheorghe Ionescu, zis „Dulăul”, avea să moară la spital. Afaceristul turc a fost condamnat la 23 de ani și jumătate de închisoare, obligat fiind de instanță și la plata a 400.000 de euro, daune căte rudele polițistului căzut la datorie.

(NU RATA: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN PROCESUL EXPROPRIERII LUI GIGI BECALI. CE AU DECIS JUDECĂTORII)

Abdullah Ataș, ”Sultanul veiozelor”, a omorât un polițist și a fost condamnat la 23 de ani și jumătate de închisoare

A cerut suspendarea executării silite

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că Ataș se plânge că nu are bani pentru despăgubire. Astfel, el a apelat tot la justiție, cerând, nici mai mult, nici mai puțin ca orice acțiune împotriva lui să fie suspendată! ”Contestatorul ATAȘ A a formulat, în contradictoriu cu intimatul I D , contestație la executare împotriva tuturor actelor de executare întocmite în cadrul dosarului de executare aflat pe rolul Biroului Executorilor Judecătorești precum și suspendarea executării silite până la soluționarea contestației la executare. (CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PROCESUL DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, DUPĂ NOUA ÎMPĂCARE. “CRED CĂ…”)

Abdullah Ataș, afaceristul care a zdrobit cu mașina un polițist rutier, l-a dat în judecată pe părintele victimei! Ucigașul „Dulăului” se consideră nedreptățit

În motivare, contestatorul arată că nu are venituri deoarece munca pe care o prestează nu este remunerată, că sumele care apar pe numele său sunt un ajutor din partea familiei, ajutor care, potrivit prevederilor legale, nu este supus executării, invocând în acest sens Decizia nr. 3/2016 din data de 04.04.2016 a Curții Constituționale, precum și art. 87, alin. (3) din Legea nr. 254/2013”, se arată în motivarea sentinței de la Judecătoria Giurgiu.

(VEZI AICI: SOȚUL ALINEI GORGHIU A PIERDUT PROCESUL CU ”REGELE VAGOANELOR”. MIZA ERA PENALĂ)

O decizie care nu s-a lăsat mult așteptată: cererea lui Ataș a fost respinsă ca neîntemeiată! ”Admite excepția nulității cererii de chemare în judecată, invocată din oficiu de instanță. Anulează cererea de chemare în judecată formulată de contestatorul ATAȘ A, născut la data de 10.10.1980, fiul lui M____ și N_____, în prezent deținut în Penitenciarul G, în contradictoriu cu intimatul I D”.

Cum a avut loc tragedia

Polițistul Gheorghe Ionescu, poreclit Dulăul, a fost accidentat grav de Abdullah Ataș pe 2 august 2015 și a murit după trei săptămâni, la spital. Cum s-a petrecut tragedia? „Poliţistul se afla într-un filtru la intersecția străzilor N. Caramfil cu şoseaua Pipera în momentul în care a observat un autoturism ce venea cu viteză. A făcut semn de oprire, acesta a încetinit viteza dând semn că ar opri, moment în care a accelerat şi l-a acroşat pe poliţist purtându-l pe capotă 500 de metri, ulterior aruncându-l pe carosabil. Acesta şi-a continuat deplasarea pentru încă 2 km, moment în care a lovit un scuar şi ulterior a fost proiectat într-un gard de pe margine”, au dezvăluit polițiștii. (VEZI AICI: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN PROCESUL LUI NADINE! CÂȚI BANI ARE DE PRIMIT ACUM PREZENTATOAREA TV)

Șoferul avea o alcoolemie de 1,65 şi conducea cu 180-200 de kilometri pe oră.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)