Milionarii nu țin cont de lege! Un cunoscut bar din Mykonos a fost închis din cauza supraaglomerației, în plină pandemie

Publicat: 07/06/2020 | 19:16

Unde-i lege, nu-i tocmeală! Așa se face că milionarii care au participat la o super-petrecere la un cunoscut bar din Mykonos au simțit pe pielea lor acest lucru. Din cauza supraaglomerației, autoritățile au decis închiderea, pentru două luni, a localului Alemagou, un bar frecventat de tinerii cu bani. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că  Mykonos este una dintre destinațiile preferate de toți milionarii. Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie mondială de coronavirus, patronii localului Alemagou au fost amendați cu 20.000 de euro și li s-a închis celebrul bar de pe plajă, după ce s-a organizat, în locația respectivă, o super-petrecere, ignorându-se măsurile impuse de autorități.

NU RATA – NOU FOCAR DE CORONAVIRUS, ÎN ROMÂNIA! PESTE 10 PERSOANE AU FOST TESTATE POZITIV CU COVID-19

Patronii au ignorat măsurile de distanțare socială impuse de autorități

Deși ar trebui să existe distanțare socială în această perioadă, patronii localului de pe plaja din Mykonos au ignorat complet semnalele emise de autorități și au dat startul deja petrecerilor care țin până la răsăritul soarelui. Potrivit informațiilor oferite de greekcitytimes.com, patronii localului Alemagou au fost amendați cu 20.000 de euro, iar barul a fost închis până în luna august.

CITEȘTE ȘI – ȚARA UNDE SUTE DE PROFESORI ȘI ELEVI AU FOST TESTAȚI POZITIV LA NOUL CORONAVIRUS. ȘCOLILE FUSESERĂ REDESCHISE CU TREI SĂPTĂMÂNI ÎN URMĂ

Închiderea localului a fost confirmată pentru SKAI de către secretarul general pentru comerț și protecția consumatorilor, Panagiotis Stampoulidis, care susține că o astfel de acțiune este inacceptabilă.

„Scopul este, în această perioadă, de a limita COVID-19 […] există o serie de sancțiuni instituționale foarte stricte. Este păcat, atât pentru angajați, cât și pentru patroni să se închidă un local, din cauza nerespectării măsurilor impuse. Barul de pe plajă nu trebuia să se deschidă și nici petreceri nu ar trebui să existe acum. Vrem ca toată lumea să înțeleagă aceste reguli și să fie aplicate” a spus Panagiotis Stampoulidis, pentru sursa citată.