Acasă » Cancan » Milionăreasa MedLife a apărut cu un nou Urus de 350.000 € ”pă negru”!

Milionăreasa MedLife a apărut cu un nou Urus de 350.000 € ”pă negru”!

De: Alexandru C. 18/12/2019 | 22:50

Supranumită ”Regina selfie-urilor din lumea bună”, Maya Marcu – sexy-patroneasa MedLife – atrage atenția de fiecare dată când iese pe stradă. Celebră nu numai pentru frumusețea ei bine pusă în valoare, ci și pentru bunul gust de care dă dovadă atunci când alege ținutele vestimentare sau accesoriile de lux, soția lui Mihail Marcu, președintele MedLife, este o adevărată ”furtună” la nivel vizual, în sensul cel mai bun al cuvântului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Maya Marcu la ieșirea dintr-o benzinărie din Capitală, acolo unde a făcut unele cumpărături, iar apoi s-a urcat la volanul unui bolid de lux de toată frumusețea. Directorul de marketing MedLife are un nou Lamborghini Urus, valoarea bijuteriei pe patru roți fiind de aproximativ 350.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: LA NUMAI 22 DE ANI, ÎNVÂRTE O MEGA-AFACERE & CONDUCE O MAȘINĂ DE 200.000 €!)

Pentru Maya Marcu, succesul în afaceri a venit ”la pachet” cu încrederea în sine și prezența imbatabilă la nivel fizic. Fie că este vorba despre o ieșire ”business”, fie că merge la sală sau la shopping, apariția Mayei Marcu este reconfortantă și apreciată la justa valoare. Cei care o întâlnesc pe stradă întorc capetele după ea, iar femeia de afaceri este conștientă de impactul senzațional pe care îl are asupra bărbaților din jurul său. Se îmbracă de nota 10 și, suplimentar, este milionară în euro. (VEZI ȘI: CEA MAI NOUĂ MILIONARĂ DIN SHOWBIZ ASCUNDE 100.000 € ÎN DRESSING! IMAGINI ÎN PREMIERĂ)

Îi plac mașinile scumpe, cu herghelii de cai-putere sub capotă

Maya Marcu nu este numai o femeie de afaceri cu experiență și conturi bine alimentate, ci și o șoferiță îndrăgostită, realmente, de bolizii pe patru roți. În luna aprilie a anului trecut, sexy-patroneasa MedLife cobora, impetuoasă, de la volanului unui Bentley Bentayga, o altă bijuterie de un sfert de milion de euro. A fost o apariție de-a dreptul triumfătoare – Maya Marcu fiind ”accesorizată” corespunzător și la nivelul bijuteriilor, telefonului și vestimentației, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost, din nou pe fază.

În luna ianuarie a acestui an, Maya Marcu a mai oferit o surpriză de proporții. A schimbat Bentley-ul Bentayga cu un superb Lamborghini Urus alb care costă nu mai puțin de 350.000 de euro.

Maya Marcu – sexy-patroana MedLife – lângă… primul Lamborghini Urus de 350.000 de euro

Un nou Lamborghini Urus de 350.000 de euro. Negru, de această dată

Ei bine, frumoasa Maya Marcu nu se dezminte. Se apropie sfârșitul de an, iar rafinata femeie de afaceri mai dă o lovitură la nivel de imagine în lumea bună, acolo unde luxul (vacanțe scumpe, party-uri stropite cu șampanii Armand de Brignac, garderobe de top etc) se simte ca la el ”acasă”. A apărut pe străzile Capitalei la volanului unui… nou Lamborghini Urus, de culoare neagră, apoi a profitat de scurta oprire la benzinărie și a făcut câteva cumpărături. Și de această dată, Maya Marcu a ”lovit” la capitolul imagine – iar filmarea realizată de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este elocventă -, preferând o ținută casual, de culoare neagră, și purtând o pereche de ochelari cu lentile-oglindă.

Maya Marcu și noul Lamborghini Urus de 350.000 de euro

Așa cum era de așteptat, ”băiatul de la benzinărie” s-a dovedit a fi angajatul perfect în fața unui asemenea client și a ajutat-o pe sexy-patroneasa MedLife să ducă respectivele cumpărături la mașină. Pletele blonde ale Mayei au fluturat în vânt înainte de a se așeza la volanul noii achiziții pe patru roți, iar acest nou Lamborghini Urus de 350.000 de euro confirmă, încă o dată, că femeia de afaceri are gusturi rafinate indiferent de domeniul adus în discuție. (NU RATA: MULTIMILIONARUL IRAKIAN MERGE PRIN BUCUREȘTI ”SUB ACOPERIRE”)

”Băiatul de la benzinărie” a ajutat-o pe sexy-patroana MedLife să ducă la mașină cumpărăturile

Maya Marcu și brandurile celebre

De altfel, Maya Marcu are grijă să fie un model – e drept, destul de greu de imitat, având în vedere… costurile -, indiferent de ceea ce-și propune într-o anumită zi. Atunci când nu se află la job și participă la un eveniment monden, se află, bineînțeles, în centrul atenției. Însă și atunci când este vorba despre o ședință la sala de fitness o descoperim pe femeia de afaceri la fel de bine pregătită pentru a da de înțeles că se află în formă maximă, la toate capitolele.

De pildă, în timp ce mergea la sală, Maya Marcu a purtat un ceas Girard Perregaux Vintage, de 11.000 de euro, o brăţară Hermes de 590 de euro și o bluză de trening Cavalli de 800 de euro. În picioare a purtat tenişi Louis Vuitton Sneaker Run Away de 580 de euro. Portofelul era Louis Vuitton, de 980 de euro, iar telefonul un IPhone 6S Gold de 670 de euro. (CITEȘTE ȘI: POVESTEA MINERULUI CARE A AJUNS SĂ DEȚINĂ CEA MAI MARE PEPINIERĂ DIN OLTENIA)

Maya Marcu, o prezență remarcabilă

Maya Marcu, director de marketing la MedLife

Este soția preşedintelui MedLife, Mihail Marcu, însă – totodată – și directoarea de marketing a celebrei companii care oferă servicii medicale. Inițial, MedLife s-a dezvoltat ponind ca afacere de familie. Compania a fost fondată de Mihaela Cristescu și, ulterior, la creşterea afacerii au contribuit şi fiii acesteia, Mihail şi Nicolae. Mihail Marcu este preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife şi trebuie menționat că a fost inclus în „Top 100 cei mai admiraţi CEO din România”, realizat de Business Magazin. (VEZI ȘI AICI: FIICA UNUI CELEBRU MILIONAR DIN ROMÂNIA, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT TERIBIL!)

Cifrele de la MedLife sunt impresionante. Nimeni nu contestă că Maya Marcu – director de marketing al companiei – a contribuit decisiv la succesul business-ului, combinând flerul în afaceri cu eleganţa şi imaginea impecabilă. Anul trecut, spre exemplu, furnizorul de servicii medicale a raportat – este vorba despre primele nouă luni ale anului -, afaceri la nivel de grup de 579,3 milioane lei, ceea ce înseamnă o creştere cu 26% faţă de aceeaşi perioadă din 2017, plus un profit mai mare cu 33,6%, de 12,7 milioane lei. (NU RATA: CINE ESTE MILIARDARUL CARE VREA SĂ CUMPERE PRO TV)

Mihaela Marcu Cristescu, ”Mama MedLife”

Mihaela Marcu Cristescu a fost un medic pediatru renumit și a fondat MedLife în 1996. Schimbarea radicală s-a petrecut după ce aceasta a renunţat la policlinica de stat în care lucra. „Mama MedLife”, așa cum i se spune, a reușit să ducă business-ul pornit de la zero la o cifră de afaceri care a depăşit… 100 de milioane de euro. Deși este o femeie în vârstă, Mihaela Marcu Cristescu se implică, activ, în afacerea MedLife, fiind ajutată de cei doi fii, Mihail şi Nicolae. Mediul privat a oferit oportunități nebănuite, iar afacerea MedLife s-a aflat, tot timpul, pe un trend ascendent. (CITEȘTE ȘI: IOAN NECULAIE, “AROGANȚĂ” PE AUTOSTRADĂ)

Debutul în afaceri a însemnat un singur cabinet de pediatrie, plus un secretariat și două cabinete care erau doar mobilare. Nici medici suficienți nu existau în organigramă, însă fondatoarea companiei era privită cu încredere deplină. Această încredere este transmisă și azi, fotografiile cu Mihaela Cristescu fiind expuse inclusiv la recepţia spitalului, iar angajații recunosc, fără rezerve, că sunt mândri de… „Mama MedLife”. (VEZI ȘI AICI: VĂDUVA MULTIMILIARDARULUI ROMÂN SCOATE LA VÂNZARE MAȘINILE DE COLECȚIE ALE MAGNATULUI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște limite este extrem de prețios”
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește un singur român
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește...
Sfatul zilei de duminică, 21 aprilie 2024. Bani pentru Săgetător
Sfatul zilei de duminică, 21 aprilie 2024. Bani pentru Săgetător
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt împreună de 11 ani. Culmea, după ce a  fost prins cu mâța-n sac, Ciucu dă vina tot pe artistă
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una dintre cele mai sănătoase, încetinește îmbătrânirea, dar românii o evită
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una...
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de poveste și locuri spectaculoase de vizitat
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de...