Miliardarul nu i-a mai plătit școala fiului său grav bolnav, iar instanța i-a dat dreptate. Ce a decis mama copilului

Publicat: 27/03/2020 | 00:19

Cunoscutul miliardar a învins, în primă fază, în instanță! Urmează apelul, ultima șansă a fostei iubite care i-a dăruit un băiat, Davis. Nu este vorba, acum, de pensia alimentară, ci de taxa școlară pe care omul de afaceri nu a mai plătit-o. Și nici nu vrea să o mai achite, spre indignarea fostei logodnice. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile de la recentul termen, dar și declarații, în exclusivitate, ale femeii care se simte nedreptățită.

Adela Chirică este o mamă care nu mai are liniște de mai bine de un an, practic, de când miliardarul Nicolae Sota, fostul logodnic, nu a mai vrut să plătească pensia alimentară pentru Davis, băiatul de 13 ani al celor doi, bolnav de sindromul Dravet, o formă rară și gravă de epilepsie. Epidemia de coronavirus, la care autoritățile au răspuns cu o carantină totală în România, a amânat unele date ale șirului de procese pe care Nicole Sota și Adela Chirică îl parcurg, dar fostul model s-a supărat și mai tare pe tatăl băiatului, pentru că a uitat să plătească taxele școlare ale lui Davis. I-a deschis un alt proces, doar că în regim de urgență, astfel ca termenele să se judece rapid. (CITEȘTE ȘI: REACȚII DEVASTATOARE DUPĂ CE CANCAN.RO A DEZVĂLUIT TOTUL: ”FĂRĂ MILĂ PENTRU AȘA MILIARDARI!” CE S-A ÎNTÂMPLAT ȘI DESPRE CINE E VORBA)

A pierdut, dar face apel

Din păcate pentru Adela Chirică, Judecătoria a înclinat balanța, miercuri, 25 martie, în favoarea lui Nicolae Sota. ”Respinge excepţia autorităţii de lucru judecat invocată de către pârât ca neîntemeiată. Respinge cererea de ordonanţă preşedinţială ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea se va depune la Judecătoria Buftea în cazul exercitării căii de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 25.03.2020”, este soluția pe scurt. (VEZI ȘI: MESAJUL CUTREMURĂTOR AL ADELEI CHIRICĂ: ”SE VA DECIDE SOARTA COPILULUI MEU! DOAMNE FEREȘTE SĂ AJUNG EU SĂ…” + DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE FOSTUL IUBIT MILIARDAR)

E drept, fostul manechin, acum președinte al Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare, este gata de atac, unul pe care-l va face tot în ”regim de urgență”. ”Nu pot decât să mă organizez cât mai repede. Vineri vom face apel, luni, probabil, se va anunța. Continuăm lupta”, a declarat Adela Chirică, pentru CANCAN.RO.

Motivele Adelei Chirică

Adela i-a deschis noul proces lui Nicolae Sota pentru că miliardarul a ”uitat” să plătească școala chiar copilului său, Davis. ”Nu a mai plătit taxa la școală de prin mai, anul trecut. Nu am pornit acest dosar pentru că am tot sperat să facem pace. Și să nu-i mai fac procese, să ne înțelegem, ca doi adulți. Noi, mă refer aici la mine și la avocata mea, am tot insistat să facem pace.

Am tot așteptat, am tot amânat orice proces. Am sperat ca măcar după testele de paternitate – iar acum Davis are și niște probleme la inimă – să ne înțelegem amiabil pentru binele copilului. El a refuzat însă orice înțelegere, orice discuție… Atunci, am revenit în ring! Deși nu astea ne-am dorit, eu și avocata mea, pentru Davis”, dezvăluia Adela cu puțin timp înainte de a se adresa instanței pentru un nou proces. (NU RATA: CUM AU AJUNS O ASISTENTĂ ȘI COPILUL EI ÎNTRE BOLNAVII DE COVID-19. “NU INTRU ACOLO, NUUUU. EU VREAU SĂ…”)

Adela Chirică, emoții uriașe în urmă cu opt ani

26 martie reprezintă o zi pe care Adela Chirică nu o va uita niciodată. S-a întâmplat în urmă cu opt ani, la o oră ”fragedă” a dimineții. Chiar Adela povestește, pe blogul ei. ”La ora 7 dimineața zburam împreună cu Davis spre Paris. Obținusem, în sfârșit, programare la spitalul Necker, la Prof. Dulac.

Îmi era frică, aveam sufletul mic, mic de tot, îl priveam pe Davis și îi spuneam că va fi bine. La bagajul de mână al avionului în care eram se aflau toate visele și speranțele mele. Speram că ne vor da în Paris un tratament nou, care îmi va vindeca puiul… puiul meu doar ce ieșise din comă, iar Parisul era pentru noi salvarea.

La ora 17.30 eram în biroul Profesorului Dulac, cu Davis și cu toate speranțele pe masa dlui Profesor.

«Fiul dvs suferă de o boala incurabilă, catastrofală. Nu am niciun dubiu. Nu există calitatea vieții și nici speranța de viață și, da, copiii cu Dravet mor». Astea au fost cuvintele care mi-au distrus, într-o secundă, tot «bagajul» de vise și speranțe cu care venisem, toate planurile mele ca mamă să îmi văd copilul adult, tot ce visasem pentru el încă dinainte să îl am.

AMENDĂ URIAȘĂ pentru o firmă care a încercat să scoată din țară 17 tone de paracetamol

Știi cum e să cadă cerul pe tine și să simți că te prăbușești și pierzi TOT?? Că nu mai vrei să vină ziua de mâine, pentru că îți e frică de ea?

Eu știu… le-am trăit pe toate în acel 26 martie…pe holurile spitalului Necker. Îmi doream doar să mor, atât și nimic mai mult.

Ce au discutat Ludovic Orban și Victor Costache înainte ca ministrul să-și anunțe demisia?! Dezvăluirile făcute de GÂNDUL.RO i-au fost fatale (ex-)șefului de la Sănătate (SURSE)

Am început să am flashuri cu mine însărcinată, când am aflat că voi avea un copil, cu ziua nașterii lui Davis, primii lui pași, primul lui cuvânt, primul dințisor…toate imaginile mi se derulau haotic în fața ochilor până mi s-a făcut rău și m-am prăbușit.

Nu știam cum să mai trăiesc de la acel punct încolo… nu mă învățase nimeni. Îmi era frică să îl mai ating, pentru că devenise brusc foarte fragil pentru mine. Îmi era doar frică și atât”, scria Adela despre acea zi cumplită pentru ea. Au trecut 8 ani de atunci, iar cerul nu s-a prăbușit. Adela găsește în continuare și motive de bucurie, dar și de speranță, indiferent de opreliști.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)