Miliardarul ”Casanova” a luat-o înapoi pe logodnica pe care o acuza de infidelitate! Povestea e fabuloasă…

Publicat: 10/01/2020 | 23:04

E împăcarea începutului de an în lumea bogătașilor din România. Miliardarul ”Casanova” a luat-o înapoi pe logodnica pe care o acuza de infidelitate! Povestea e fabuloasă, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră.

Telenovela momentului s-ar fi încheiat! Bogătașul din Top 100 Forbes, unul dintre patronii unei foste echipe din Liga 1, a reprimit-o pe designerița celebră în casa lui și i-a iertat faptul că nu i-ar fi fost fidelă.

Bogătașul faimos în România a descoperit că logodnica, designeriță cunoscută, l-a ”tradus” cu un alt milionar, care în trecut a avut o funcție de conducere la o vestită fabrică de vinuri. Adulterul s-ar fi comis într-un ”hogeac” secret din centrul Bucureștiului, cu puțin timp înaintea nunții. (CITEȘTE ȘI: EBA & TOMATĂ, ÎN INSTANȚĂ PENTRU ”CUSTODIA” FETIȚEI LOR!)

Super-filmulețe în vila milionarului

Bărbatul încornorat a aflat de “isprava” partenerei după ce a angajat o firmă de detectivi și a obținut filmări de netăgăduit. Omul de afaceri ar fi dat, însă, uitării escapada pe care ar fi avut-o partenera lui. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că respectivul om de afaceri ar fi depășit faptul că a fost înșelat. Și că s-ar fi împăcat cu vestita designeriță.

Milionarul ar fi iertat-o, în cele din urmă, pe tânără și ar fi acceptat să mai acorde încă o șansă relației. Totul pare că s-a reglat din moment ce, potrivit unor surse, creatoarea de modă s-ar fi instalat deja în locuința celebrului businessman. Unde s-a filmat alături de pisicile omului de afaceri. Semn clar că situația în cuplu a revenit pe făgașul cel bun. (VEZI ȘI AICI: IUBITA LUI DANI OȚIL A RĂVĂȘIT CARTIERUL MILIONARILOR CU O ROCHIȚĂ SUPER-TRANSPARENTĂ!)

Miliardarul ”Casanova” a luat-o înapoi pe logodnica pe care o acuza de infidelitate

Designerița ar fi participat la o partidă de sex în cinci

Milionarul a rupt relația cu creatoarea de modă și a încetat să o mai “finanțeze”, pentru o perioadă. În plus, i-a luat și mașina – care îi aparținea – dar cu care partenera lui “zburda” prin Capitală (TOATĂ POVESTEA AICI). În plus, bogătașul i-a cerut designeriței inclusiv inelul de logodnă pe care i l-a dăruit!

De asemenea, afaceristul de top a acuzat-o pe creatoarea de modă că l-ar fi înșelat nu doar cu un milionar celebru, ci și cu un interlop, dar și cu un alt băiat de oraș care, la un moment dat, ar fi “introdus-o” la o partidă de sex în cinci! Totodată, bogătașul s-a confesat apropiaților că logodnica l-ar fi “tradus” de nenumărate ori cât timp el s-a aflat în închisoare. A avut, însă, puterea să o ierte de fiecare dată, dar episodul cu milionarul amintit mai sus i-a pus capac.

Bogătașul a depus plângere penală!

I-a luat mașina, i-a cerut inelul de logodnă, ba mai mult, ar fi depus și o plângere penală prin care a acuzat-o pe designeriță de șantaj și înșelăciune. Cei doi au fost la un pas să ajungă în fața magistraților pentru că bogătașul faimos a acuzat-o pe logodnica lui că ar fi avut complici ca să-l stoarcă de bani.

(NU RATA: I-AM FILMAT LA CUMPĂRĂTURI. MILIONARUL ŞI IUBITA FOTOMODEL, ULTIMELE PREGĂTIRI PENTRU NAŞTERE!)

La momentul respectiv, el se afla la închisoare, iar designerița îl condiţiona ca să-i trimită o sumă de bani. Mai mult, milionarul susţinea că ar avea probe potrivit cărora iubita lui de atunci s-a combinat cu acel complice locuind împreună la Corbeanca şi ajungând chiar ca el să conducă maşina primită de la milionar.

“Nu mai suntem împreună din luna iulie!”

În replică, designerița ne-a contactat la redacție și a ținut să-i publicăm punctul de vedere. Acesta susține că ea a decis să pună capăt relației cu milionarul pentru că bărbatul îi făcea, frecvent, crize de gelozie.

Noi ar fi trebuit să facem cununia civilă la mijlocul lunii august, dar am decis să ne despărțim. Nu mai suntem împreună din luna iulie, de când nu am mai primit nimic de la el. El este prea gelos și crede că l-am înșelat, dar nu are dovezi. Nici nu are de unde fiindcă i-am fost fidelă când eram împreună”, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, creatoarea de modă. (VEZI ȘI AICI: FIICA UNUI CELEBRU MILIONAR DIN ROMÂNIA, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT TERIBIL!)

“Dacă vrea inelul, atunci să…”

Designerița susține că, la rândul ei, i-a făcut diverse cadouri bărbatului cu care ar fi trebuit să se căsătorească și că i-a oferit toată dragostea sa.

Mi-a cerut înapoi și inelul de logodnă, dar i-am zis că îl voi vinde ca să plătesc avocații să mă reprezinte în cazul plângerii penale pe care mi-a făcut-o. Doar în cărți și în filme se dau inelele de logodnă înapoi. În realitate, este altfel! Dacă el vrea inelul, atunci să-mi dea și el bricheta de 1.000 euro pe care i-am făcut-o cadou și parfumurile exclusiviste (N.red. – omul de afaceri susținea că aceste cadouri erau cumparate tot din banii lui).

Am plătit și 2.000 de lei pe un singur parfum. De două luni sunt singură și câștig bine din munca mea. Nu am nevoie să fiu întreținută. Am vrut să fac nuntă cu el, pentru că am visat ca la 30 de ani să îmbrac rochia de mireasă. Dar nu mai vreau acum. El știe ce femeie a pierdut. I-am gătit, i-am dat adrenalină, i-am ținut mintea vie…”, a încheiat designerița cunoscută. (VEZI ȘI AICI: CUNOSCUTUL AUREL TĂMAȘ ȘI-A ASUMAT RELAȚIA CU…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)