Mii de bucureșteni au rămas din nou fără căldură și apă caldă. Motivul: remediere avarie rețea primară

Publicat: 08/12/2020 | 14:55

Unii dintre bucureșteni au rămas din nou fără apă caldă și căldură. Situația se întâlnește în peste 3.500 de imobile din Capitală, iar peste 75% dintre acestea sunt în sectoarele 3 şi 2, arată datele oficiale ale Termoenergetica.

Motivele pentru care mulți bucureşteni nu au agent termic sau acesta nu este la valoarea optimă sunt: „remediere avarie rețea primară”, „parametri insuficienți de funcționare a agentului termic”, „parametri insuficienți CET Sud”, ultimele două fiind cel mai des întâlnite, potrivit economica.net. (CITEȘTE ȘI: VOR AVEA BUCUREȘTENII APĂ CALDĂ ȘI CĂLDURĂ LA IARNĂ? ANUNȚUL FĂCUT DE NICUȘOR DAN)

Ce bucureșteni au fost afectați?

Se pare că, în unele zone ale Capitalei, locuitorii nu au de sâmbătă fie căldură, fie apă caldă, sau chiar ambele. Din imobilele afectate cele mai multe se găsesc în sectoarele 2 și 3. Numărul cel mai mare fiind înregistrat în Sectorul 3, unde în peste 1.500 de imobile lipsește agentul termic. Pe locul doi se află Sectorul 2 cu peste 1000 de locuințe afectate.

Urmează sectorul 5 cu peste 375 de imobile afectate și sectorul 1 cu circa 240 de imobile. Cele mai puține avarii sunt raportate în sectorul 4, reiese din datele Termoenergetica.

(VEZI ȘI: PROGNOZĂ METEO PENTRU BUCUREȘTI! CUM VA FI VREMEA ÎN CAPITALĂ)