Fotbalistul suspendat pentru legături cu lumea pariurilor s-a combinat cu ”Kim Kardashian” din Roșiori de Vede!

Publicat: 09/01/2020 | 23:43

Viața lui Mihai Voduț s-a sucit cu 180 de grade în urmă cu un an, atunci când prietena lui l-a ”trădat”! A dat în vileag faptul că fotbalistul lui Hagi, pe atunci, pariase chiar pe echipa lui, FC Viitorul. A fost exclus din lot, apoi suspendat chiar de FRF, iar despre iubită… L-a părăsit! Soarele a venit însă pe ulița lui Voduț, acum. Sentimental, cel puțin. Jucătorul are o nouă relație, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile, în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: HAGI A TĂIAT ÎN CARNE VIE… L-A DAT AFARĂ PE MIHAI VODUȚ, FOTBALISTUL-PARIOR, DUPĂ DEZVĂLUIRILE CANCAN.RO!)

Mihai Voduț a fost greu încercat anul trecut. Sigur, din vina lui, pentru că știa regulile fotbalului: a jucat la pariuri sportive, ba a pus bani chiar pe echipa lui, FC Viitorul, la acea vreme. Și a făcut-o cu ajutorul iubitei sale, Adelina, care personal a depus biletul la casa de pariuri.

Dar s-a purtat ”neconvențional” cu partenera lui de viață, care a răbdat o dată, de două ori, iar, în final, a răbufnit și l-a dat în vileag pe Mihai. După ce, în prealabil, îl părăsise. Voduț a fost dat afară de la Viitorul și și-a câștigat ”pâinea” prin Israel, apoi la Chindia. Dar la începutul lui decembrie, jucătorul a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF pe o perioadă de doi ani! (VEZI AICI: PARIORUL VODUȚ SUSPENDAT DIN FOTBAL DOI ANI!)

Un sărut dulce de la Mihai Voduț pentru iubita lui, Andreea

Mihai Voduț, vacanță de lux în Egipt alături de Andreea

Are, însă, o dulce alinare: iubește din nou! Și este iubit, la rândul lui. Andreea este focoasa care l-a cucerit pe fostul fotbalist al ”Regelui”, chiar spre finalul anului tecut. Tânăra, care seamănă cu Kim Kardashian, este din Roșiori de Vede, dar s-a mutat în București, unde l-a și întâlnit pe Mihai. S-au plăcut la prima vedere, iar de atunci a început povestea lor de dragoste. Cei doi nu se ascund, pe paginile de socializare ei urcând numeroase fotografii din care se vede clar cât de mult se iubesc. (NU RATA: FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI ȘI-A DAT FOSTA SOȚIE ÎN JUDECATĂ! MOTIVUL: 700 $)

Mai mult, Voduț i-a făcut o surpriză noii sale iubite: o vacanță de vis în Egipt! Cele câteva zile în paradis au fost savurate din plin de Andreea și Mihai. Rămâne acum ca fotbalistul să fi învățat ceva din ceea ce i s-a întâmplat cu fosta iubită, și nu ne referim aici la pariuri sportive, ci la felul în care va trebui să se poarte cu Andreea, dacă vrea ca relația să fie una de durată.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)