Mihai Trăistariu o ironizează pe Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2020: „E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt”

Publicat: 12/02/2020 | 10:49

Mihai Trăistariu a lansat un atac dur la adresa reprezentanei României la Eurovision 2020, Roxen. Artistul este de părere că aceasta nu trebuia să fie cea care ajunge la Rotterdam, pentru că nu are suficientă experiență cu scena și nici concerte la activ. 

Mihai Trăistariu este foc și pară după ce s-a aflat că Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020. Artistul care a încercat să reprezinte de fiecare dată cu mândrie țara noastră în competiția internațională de muzică este de părere că Roxen nu este suficient de pregătită pentru a face față unei astfel de provocări. La Antena Stars, Trăistariu nu s-a ferit să spună ceea ce gândește despre reprezentanta României la Eurovision 2020.

„E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experiență. Că a avut trei concerte, că a avut avut un hit la radio. Nu are experință. Ea nu știe ce e cu ea” a spus Mihai Trăistariu. 

Cu toate acestea, artistul nu este supărat pe Roxen, căci susține că nici măcar nu o cunoaște. Mihai Trăistariu este nemulțumit de faptul că nu a mai putut participa la Eurovision, din cauza regulilor concursului, care s-au cam schimbat.

„Supărarea mea nu pe artistă, că n-am nimic cu copila asta, nici nu o cunosc. Întodeauna am țipat și am urlat în gura mare, trimiteți oameni pregătiți la Eurovision, nu copii la plesneală. Este un test ce face televiziunea acum. Tu faci probe pe o fată lansată acum trei luni. Are trei luni și o piesă. Nu știe ce înseamnă o competiție” a mai spus Mihai Trăistariu, la Antena Stars.