Mihai Trăistariu, nouă postare indecentă pe internet! Mesajul exploziv pentru Viorel, soțul Vulpiței de la Acces Direct

Publicat: 03/04/2020 | 07:27

Mihai Trăstariu nu se dezminte și, chiar dacă se află – la rândul său – în izolare la domiciliu, respectând măsurile de distanțare socială impuse de criza coronavirusului, se ”dă” pe TikTok, un demers la modă în această perioadă.

Mihai Trăistariu n-a mai apărut în chiloți, de data asta, ci s-a jucat ”de-a doctorul”, postând o imagine în care poartă halat medical și nelipsitul stetoscop care face parte din ”arsenalul” medical. Iar alături de el sunt trei tinere – pe post de… paciente – aplecate provocator și așteptînd să fie consultate de Trăistariu.

”Chiar dacă #stauacasa, îmi fac datoria pentru patrie în continuare. Uite… săptămâna asta alte 3 paciente au trecut pe la mine să verificăm împreună dacă au corona”, a scris Mihai Trăistariu, în stilul caraccteristic, postînd și o fotografie sugestivă. Iar apoi, așa cum se întâmplă în ultima vreme, l-a ironizat pe Viorel Stegaru, soțul Vulpiței din Vaslui, cel care a devenit ”celebru” pe TikTok după ce a ”produs” o replică devenită virală.

”Răspunsul? E la mintea cocoșului: Să zicem că da, să sperăm că nu!”, a mai scris Mihai Trăistariu.

(NU RATA: MIHAI TRĂISTARIU, MĂRTURII DESPRE CEA MAI RUȘINOASĂ SITUAȚIE INTIMĂ: “ÎN CLASA A VIII-A, M-AM… PE MINE”)

Mihai Trăistariu: ”Deja e măritată și are familie”

Cum nu are rețineri, din acest punct de vedere, chiar dacă mulți îi transmit că ar trebui să fie mai ponderat, Mihai Trăistariu a povestit o întâmplare legată de… mărimea propriului organ sexual.

“La un moment dat, una îmi scrie pe Facebook. Cât o ai? Și eu îi scriu înapoi: 21. Și de atunci au început miștourile cu #21. Găsiți mii de articole. Vreau să fac și o melodie cu #21. (…). (CITEȘTE ȘIAm pus mâna pe mesajele intime dintre Mihai Trăistariu şi o fană: “O preferi sculată?”. Replica incendiară a femeii)

Măi, nu m-a dezamăgit… Hai, pot să zic întrebarea?  Da’, dar există o problemă de sinceritate aici, că am discutat cu ea și am pus problema să nu mai vorbim despre asta la televizor. Și atunci există o femeie în showbiz cu care am fost, dar nu-i mai zic numele, că nu contează; atunci beau. Atunci zic întrebarea, nu-i mai zic numele , zic întrebarea ca să vadă lumea de ce nu am spus și explic de ce și beau totuși… Deci, era: «Ce femeie din showbiz te-a dezamăgit în pat?». Problema e că nu m-a dezamăgit, nu m-a dezamăgit, dar nu-i spun numele, pentru că am convenit împreună, pentru că deja e măritată și are familie și am zis: «Hai să nu mai zicem povestea asta că a fost deja pe presă». Nu m-a dezamăgit, doar că nu am mai continuat relația și atunci ce să facem…”, a dezvăluit Mihai Trăistariu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”. (VEZI ȘI AICI: FOTO / Umblă vorba că Mihai Trăistariu are o „comoară” între picioare, iar adolescentele „se bat” în propuneri indecente ca să „i-o fure!”: „M-aş lăsa uşor pe «EA»”)