Mihai Trăistariu, anunț-șoc: „Surpriza vieții mele, am aflat că am un fiu”

Publicat: 02/02/2020 | 22:46

Toată lumea știe că Mihai Trăistariu este unul dintre cele mai controversate personaje de la noi, care nu încetează să uimească. Însă, de această dată, artistul a făcut un anunț șocant, prin care i-a luat prin surprindere pe fanii săi. 

Pe contul său de Facebook, Mihai Trăistariu a povestit că…are un fiu! Mai mult, artistul a mărturisit că mama copilului i-a pus numele acestuia Mihăiță, ca nu cumva să uite cine este tatăl. „În seara asta … surpriza vieții mele.
Am aflat că am un fiu.
Iar nebuna de maică-sa i-a dat numele Mihăiță … ca să nu mă uite!” a scris Mihai Trăistariu, în dreptul postării.

Dar nu vă alarmați, căci totul a fost numai o glumă. Mihai Trăistariu a postat o fotografie cu el, modificată cu un filtru ce îl făcea să pară bebeluș. Deci, artistul nu este tătic și nu are niciun fiu.

Mihai Trăistariu, sacrificii pentru a fi din nou în atenția fanilor

Mihai Trăistariu a recunoscut în fața tuturor că a avut o perioadă foarte dificilă, perioadă în care suferea enorm din cauza faptului că nu mai era în atenția fanilor, nu mai apărea pe sticlă și concertele începuseră să se împuțineze. Pentru a intra din nou în vizorul tuturor, Mihai Trăistariu a început să pozeze din ce în ce mai provocator, în ținute sumare și chiar în lenjerie intimă sau gol pușcă. Cântărețul a mărturisit că a făcut acest lucru pentru a fi băgat în seamă.

„Am avut momente de depresie, cariera unui artist nu poate fi numai la înălţime maximă. Şi atunci normal că după atâta succes cu Valahia, am căzut un pic. M-am ridicat înapoi cu Tornero şi cu Eurovisionul şi iar am căzut după. Şi, evident, insuccesul naşte un gen de tristeţe, nu a fost o depresie cruntă, dar am început să mă documentez, să intru pe Google, să văd ce înseamnă şi atunci am descoperit că există noţiunea de depresie, nu stiam practic…. M-am vindecat apărând înapoi la televizor. 

Pozele în lenjerie intimă m-au readus în prim-plan. Adică le-am facut intentionat. Le-am postat intenţionat, cu gândul să nu dispar din showbiz” a povestit Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars.