Mihai Trăistariu a ajuns la fundul sacului: „De patru zile pun gresie încontinuu „

Publicat: 19/12/2020 | 18:20
Viața lui Mihai Trăistariu nu liniștită nici măcar în pragul sărbătorilor de iarnă. Artistul a ajuns la munca de jos, din cauza pandemiei de coronavirus. Pune gresie, taie cu burghiul și face dulapuri. Cine ar fi crezut?
Mihai Trăistariu lucrează încontinuu la proiectele sale. A lăsat muzica pe planul secund, din cauza pandemiei de coronavirus și se axează pe imobiliare. Tocmai din acest motiv, artistul se ocupă îndeaproape de tot ce ține de amenajările interioare. Mihai vrea să-și deschidă un nou sediu pentru academia de arte pe care o are în orașul lui natal, Constanța. Doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Artistul nu e dispus să le dea muncitorilor sume exorbitante pentru reparațiile interioare așa că le face el. Nu e ușor și pare că treburile nu se mai termină, dar a reușit să economisească în vremurile acestea greu încercate.
” M-am trezit ciufulit, obosit, mă doare spatele, mintea. Am înghițit tone de praf, sunt nebărbierit de 5 zile, toate hainele sunt stropite cu maglavais …
De 4 zile pun gresie încontinuu. La sediul nou al academiei mele de arte din Constanța. Mai am de pus azi și gata. Of , în viața mea n-aș fi crezut c-o să fac așa ceva. Dar,  când ” oamenii ” îți cer 140 de milioane să-ți pună gresie, îți faci un calcul.  ” , a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Mihai Trăistariu: „Guvernul își bate joc de artiști”

Artistul susține că tot ceea ce se întâmplă în viața lui, dar și a celorlați artiști este vina exclusivă a Guvernului. Nu poate avea niciun spectacol, deci nu are încasări. Drept urmare, a fost nevoit să se descurce de unul singur, căci banii adunați vrea să-i folosească în altă parte. Criza l-a învățat să fie un meseriaș priceput la toate, dar o face fără nicio rușine. Cântărețul și-a început ziua cu o postare pe Facebook, acolo unde a povestit toate aceste lucruri, dar apoi s-a întors la treabă.
” Guvernul actual își bate joc de artiști și nu-i lasă să aibă spectacole, să supraviețuiască, să producă niciun leu. Și, colac peste pupăză, primarul Constanței o face pe salvatorul și distruge economia orașului, ținându-ne prizonieri în case, ieșim cu declarații. Așa că, vedeți voi, am învățat subit să pun gresie, să dau găuri cu burghiul, să tai dulapuri și să le pun în pereți. Hai ! Mănânc ceva și fug la treabă ! Azi am de pus plintele ! Urați-mi spor !”  , a mai adăugat Mihai Trăistariu.