Mihai Petre a dat cu bâta-n baltă la Românii au talent! E uluitor ce a putut să-i spună unei copile care a izbucnit în plâns VIDEO

Publicat: 29/02/2020 | 10:06

Mihai Petre a cam…gafat în ediția a 10-a Românii au talent, de pe Pro TV! Juratul a vrut s-o complimenteze pe Anda Tătar, o fetiță campioană la dans și care se pregătea să-și face numărul pe scena speranțelor.

„Wow, ce intrare grațioasă, ca o gazelă, ce să zic… ca o capră neagră, pentru că suntem la Românii au talent”, i-a spus Mihai Petre fetiței la scurt timp după ce aceasta a intrat pe scenă.

„Ca o căpriță neagră”, l-a completat Andi Moisescu. „Ți s-a părut elegant să spui capră negră?”, a intervenit, imediat, Andra, taxându-l pe Mihai Peytre.

„Păi capra neagră e un simbol național, are o eleganță aparte… ea reușește… da, mai bine mai intră o dată!”, a spus Mihai Petre, care și-a dat seama că a gafat. „Las-o așa, nu te mai băga în animaliere… spune-i floricico. Ești ca o floare”, i-a recomandat Florin Călinescu lui Mihai Petre.

Când fetița a intrat din nou, Mihai Petre a avut prima reacție: „Ce intrare, câtă prospețime, ce zâmbet…”.  „Dar nu ți se pare că seamănă cu o capră?”, a întrebat, ironic, Florin Călinescu. „O să facem așa… dubla trei o să fie cea mai bună. Te rog să ieși”, a glumit Mihai Petre cu fetița.

Românii au talent. Andra dansează de la doi ani

Înainte de începe momentul, Anda a mărturisit că dansează de la doi ani şi a venit la acest concurs pentru a arăta că acest sport nu este doar „dat din mâini și din picoare”. „Dansez de la doi ani jumate. Pe la vreo cinci, șase ani am început cu concursurile, cu antrenamente zilnice, cu performanțe. Spre exemplu, am ieșit numărul unu mondial, vice-campioană mondială. A fost super. Am venit la Românii au talent să arăt că dansul nu e doar dat din mâini și din picoare și să arăt lumii ce pot eu”, a spus micuța înainte de a intra pe scenă.

„Ai avut un moment foarte bun. Nici să nu-ți treacă prin cap”, i-a spus Mihai Petre la sfârșitul momentului, atunci când a observat că micuței i-au dat lacrimile. „Expresivitatea e punctul tău forte. Îți mulțumesc că ai venit și am încredere că vei ajunge o dansatoare foarte mare”, a completat juratul.

Deși a luat patru de „DA”, Anda a izbucnit în lacrimi în culise, dezamăgită că a căzut în timpul momentului artistic. „A căzut… și ce? A căzut și Cătălina Ponor”, a spus Florin Călinescu.