Mihai Petre a cedat! A mers la concurenta sexy de la Românii au Talent, a îmbrăţişat-o şi… Florin Călinescu a luat foc: “Elwira, am ceva să îţi spun”

Publicat: 11/04/2020 | 09:29

Emisiunea ”Românii au Talent” a oferit, din nou, momente care au făcut deliciul telespectatorilor, iar unul dintre acestea a avut-o în prim-plan pe Yeva Shiyanova, concurenta alături de care Mihaela Rădulescu a dansat în făină, în sezonul cu numărul 5 al showului.

Frumoasa Yeva Shiyanova a revenit la ”Românii au Talent” cu un număr extraordinar de acrobație, dar îmbinat și cu un număr de dans excepțional, executat, de data aceasta, în… sclipici.

Grație și senzualitate, o apariție de excepție, iar Yeva Shiyanova – care a făcut 7 ani balet, așa cum a declarat – a reușit să cucerească publicul cu talentul ei. Se poate spune, fără teama de a greși, că jurații au rămas ”la fără cuvinte”, iar  concurenta a primit patru de DA și, bineînțeles, avansează în showul-concurs de la Pro TV.

„Cred că m-am născut pentru a dansa.  Am făcut timp de 7 ani balet, apoi am mers la teatru, după care apoi am realizat că vreau să fac cu totul altceva. Ceva mult mai feminin și senzual. Așa am început să creez show-urile mele pe tocuri. Anul acesta mi-am deschis propriul studio de dans, acum le pot învăța pe fete să danseze ca mine. Acest lucru este foarte important pentru mine, deoarece, într-un fel sau altul, simt că le pot schimba viața”, a mărturisit Yeva, potrivit romaniiautalent.protv.ro.

(CITEȘTE ȘI: FLORIN CĂLINESCU NU SE LASĂ! ANDRA, ASALTATĂ DE AVANSURI, LA ROMÂNII AU TALENT! DERAPAJ INCREDIBIL, LA PRO TV: „NU ERAM EU CU 15 ANI MAI TÂNĂR…”)

”Acum trebuie să îl îmbrățișezi pe Mihai Petre!”

După ce concurenta a ajuns în culise, Pavel Bartoș i-a transmis că trebuie să îl îmbrățișeze pe Mihai Petre, ”pentru că e nou venit printre jurați, e un dansator important și iubește sclipiciul”. Iar apoi a fost chemat Mihai Petre pentru a îndeplini ”ritualul”. Mirat, inițial, juratul s-a ridicat de la masă să și s-a conformat solicitării. ”E clar, mă umplu de sclipici”, a spus Mihai Petre, pregătindu-se să ajungă în culise pentru a o îmbrățișa pe concurentă.

Au urmat felicitările de rigoare și îmbrățișarea.  ”S-a dus să vorbească despre mine în culise”, a concluzionat Florin Călinescu. ”Nu e în stare să-mi spună în față, ca pistolarii”. Florin Călinescu l-a ”pârât” apoi pe Mihai Petre… soției sale. ”Elwira, vreau să-ți spun ceva, se pare că și-au schimbat și numerele de telefon”, a spus Florin Călinescu, în râsetele tuturor.

(VEZI ȘI AICI: CE SALARIU AU ȘOFERII CARE LUCREAZĂ LA ROMÂNII AU TALENT. CÂȚI BANI LE DĂ, DE FAPT, PRO TV PENTRU UN WEEKEND DE FILMARE)