Mihai Petre a apăsat butonul de Golden Buzz pentru cei doi gimnaști din Franta, la Românii au talent: „E un 10 perfect”

Publicat: 27/03/2020 | 23:56

Duo Maintenant, foștii elevi ai Nadiei Comăneci au uimit juriul de la Românii au talent! Mihai Petre a fost cel mai impresionat de numărul lor și la sfârșit a apăsat butonul de Golden Buzz pentru cei doi îndrăgostiți care au îmbinat iubirea cu gimnastica și dansul la cel mai înalt nivel. 

Cei doi gimnaști din Franța au reușit să-l impresioneze pe Mihai Petre. Juratul de la Românii au talent a apăsat la finalul numărului butonul de Golden Buzz.

Gimnaștii sunt foștii elevi ai Nadiei Comăneci, iar numărul lor a fost unul la cel mai înalt nivel. Plini de grație, dar și de putere, cei doi îndrăgostiți i-au făcut pe jurați să se ridice în picioare și publicul i-a aplaudat minute în șir. Au fost de-a dreptul uimiți de Golden Buzz-ul pe care l-au primit și s-au bucurat în fiecare moment.

Mihai Petre a apăsat butonul de Golden Buzz pentru cei doi gimnaști din Franta, la Românii au talent: „E un 10 perfect”

„E un număr de măiestrie pe care nu îți e dat să-l vezi în fiecare zi. Mi se pare unul dintre cele mai bune momente de acrobație și am văzut multe. Sper să ajungă cât mai departe, că nu mă satur să-i privesc. Un 10 perfect” a spus Mihai Petre, despre numărul celor doi.

„Ce moment frumos, superb moment!” a spus și Andi Moisescu, despre ceea ce au făcut cei doi pe scenă.

„Aș vrea să iau caseta asta și să mă uit iar la ea, să văd dacă găsesc imperfecțiune. Cred că pe anul acesta este cel mai ridicat nivel la un astfel de dans, un nivel excepțional” a adăugat și Florin Călinescu.