Mihai Neșu, continuă lupta, la aproape 10 ani de la accident! Mesajul emoționant transmis de fostul fotbalist. „Am avut un vis frumos…Mă făcusem bine”

Publicat: 23/02/2021 | 12:08

Mihai Neșu, în vârstă de 38 de ani a făcut progrese mari în ceea ce privește recuperarea, după accidentul suferit în urmă cu aproape zece ani. Fostul fotbalist a început să își poată mișca unele părți ale corpului și chiar reușește să mănânce singur. Însă în toată această perioadă nu a fost ocolit de probleme și au existat momente când a vrut să renunțe.

Pe 10 mai se împlinesc zece ani de când Mihai Neșu a suferit accidentul care i-a schimbat complet viața și l-a pus în scaunul cu rotile. Fostul fotbalist continuă lupta pentru a se recupera, însă cea mai mare dorință a acestuia este să se vindece sufletește.

Pe parcursul celor zece ani, Mihai Neșu a avut de trecut mai multe obstacole, iar viața sa a fost destul de complicată: arămas în scaun cu rotile, i-au murit părinții și a divorțat. (CITEȘTE ȘI: MIHAI NEȘU, PROGRES INCREDIBIL! FOSTUL FOTBALIST A REUȘIT SĂ MĂNÂNCE SINGUR DIN NOU. „DE 4 ANI SUNT ÎNTR-UN CANTONAMENT CONTINUU”)

 „Azi-noapte am avut un vis frumos…Mă făcusem bine…Aveam un răspuns la rugăciunile mele. În primul rând îmi doresc să mă fac bine sufletește, că dacă mă fac bine sufletește e ca și cum aș fi sănătos.

 În ultimul timp am avut mai multe probleme de sănătate care m-au bulversat, apoi moartea părinților mei, m-au dat peste cap. Numai Dumnezeu mă mai ține, uneori am impresia că nu mai pot gândi…Nu sunt așa puternic, dar ceva mă ține”, a declarat Mihai Neșu, într-un interviu la Pro TV.

Mihai Neșu, momente grele

Deși este un luptător și a mers mai departe chiar dacă soarta nu a fost prea blând cu el, Mihai Neșu a avut un moment în care a crezut că va ceda. Anul 2014 a fost unul dintre cei mai grei ani pentru fostul fotbalist. (VEZI ȘI: MIHAI NEȘU ESTE ÎN DOLIU. A MURIT DE LEUCEMIE: „ȘTIM CĂ DE ACOLO DE SUS VA FI CU NOI”. FOTO)

În 2014, acesta și-a pierdut ambii părinți în decurs de câteva luni. În plus, tot în 2014 a fost finalizat și divorțul de soția sa.

„Cel mai greu mi-a fost după moartea mamei. Nu-mi dădeam seama cât de importantă e mama pentru mine și când a murit parcă am rămas, așa…, singur pe o insulă.

Nu sunt mare credincios, credința a fost în altă parte, credeam că le știu eu pe toate, că sunt Dumnezeu și când îți dai seama că nu ești, îți tulbură sufletul. Acum asta mă motivează – lupta pentru mântuire, mântuirea sufletului’, a mai spus Mihai Neșu.

.