Mihai Neșu a făcut anunțul! Demarează un nou proiect ambițios

Publicat: 14/12/2019 | 16:52

Mihai Neșu a făcut anunțul! Demarează un nou proiect ambițios.

Centrul Sfântul Nectarie din Oradea al Fundației Mihai Neșu a fost înființat în iulie 2015 și a oferit, în timp, zeci de mii de ședințe de terapie. Pentru a oferi astfel de servicii și copiilor mai mari de 14 ani, actualul spațiu este însă insuficient. De aici a pornit ideea unui complex ultra-modern, întins pe două hectare, cu un centru de terapie de aproape 1000 de mp, piscină și locuri de cazare.

„Este cel mai important lucru care îl fac în momentul de față și îmi doresc din tot sufletul să fie cât mai mulți oameni care ne susțin și să adunăm banii necesari, să începem să îl construim cât mai repede”, a declarat Mihai Neșu.

„Va fi dotat cu grădini multi-senzoriale, cu spații de joacă pentru copii cu dizabilități, cu un loc pentru hipoterapie, va avea piscină proprie, noi acum facem hidroterapie, dar în colaborare cu un hotel din oraș, acolo vom avea piscina noastră. Dar va fi gândit totodată ca un spațiu de agrement pentru oamenii din oraș”, a declarat Iulia Băcăran, director executiv al Fundației Mihai Neșu.

Tu îi poți ajuta să aibă un viitor”, acesta este motto-ul campaniei de strângere de fonduri demarate de fostul fotbalist Mihai Neșu. Are nevoie de 3 milioane de euro pentru a construi cel mai modern complex de terapie destinat copiilor cu probleme neuromotorii. Cei care vor să sprijine această inițiativă o pot face trimițând un SMS cu textul CRED la numărul 8844. Astfel vor dona 2 euro pe lună pe perioada de timp în care doresc să sprijine această inițiativă. Firmele pot direcționa, de asemenea, 20% din impozitul pe profit către Fundația Neșu.