Mihai Mitoșeru și Noemi, întâlnire înainte de Crăciun! Motivul pentru care s-au revăzut după ce au anunțat că divorțează. La mijloc este…

Publicat: 19/12/2019 | 16:39

După o relație de 13 ani, Mihai Mitoșeru și Noemi și-au spus definitiv ”Adio”, în urmă cu aproximativ două luni. Bărbatul a recunoscut, însă, că încă mai are sentimente față de tânăra cu care a ajuns în fața altarului.

Recent, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Mihai Mitoșeru și Noemi s-au întâlnit. Nu, însă, pentru a discuta despre o împăcare. Potrivit spynews.ro, blondina s-a prezentat la locuința fostului partener pentru a-i aduce hăinuțe cățelușului pe care cei doi îl au împreună.

Ulterior, cei doi au luat masa la un restaurant din Capitală. Au discutat preț de câteva minune, iar Mihai Mitoșeru și Noemi s-au simțit perfect. De precizat că apropiații fostului cuplu nu exclud o împăcare. Este, însă, greu de crezut că vor relua relația.

“Nu mai pot să fac pe prostul!”

Mihai și Noemi Mitoșeru erau de 13 ani împreună. În decembrie 2015, cei doi s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile. Noemi și Mihai Mitoșeru au tot amânat momentul în care să aducă pe lume un copil din cauza problemelor pe care le-au avut.

Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine! ????”,  a scris Mihai Mitoșeru, la începutul lunii septembrie, pe Facebook.