Mihai Mitoșeru și Noemi, din nou împreună? Mama actorului, dezvăluire neașteptată. „Inima spune că or să se împace”

Publicat: 20/12/2020 | 10:09

În urmă cu mai bine de un an Mihai Mitoșeru și Noemi puneau punct căsniciei lor. Cei doi și-au anunțat despărțirea și au divorțat. Însă traiectoria lor pare că s-a schimbat din nou. Potrivit spuselor mamei actorului nu este exclusă o împăcare.

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în urmă cu un an. Cei doi și-au anunțat despărțirea, iar mai apoi au mers împreună la notar, unde au pus punct relației. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Mihai și Noemi au continuat să păstreze o relație bună, iar de-a lungul timpului au fost unul lângă altul de fiecare dată când situația a cerut-o. (CITEȘTE ȘI: CARE ESTE RELAȚIA ACTUALĂ A LUI MIHAI MITOȘERU CU FOSTA SOȚIE „N-AȘ PUTEA SPUNE CĂ…”)

Cei doi au rămas în relații bune și s-au susținut reciproc. Mai mult, se pare chiar că este posibilă o reîmpăcare. Mama actorului a declarat în cadrul unei emisiunii Tv că este foarte posibil ca Mihai și Noemi să formeze din nou un cuplu. Aceasta a declarat că ea așa simte și că sărbătorile de iarnă le vor petrece împreună.

„Sufletul spune că or să se împace! Inima spune că or să se împace. (…) O să mâncăm împreună de Crăciun”, a declarat Camelia Mitoșeru, la Antena Stars.

Mihai Mitoșeru, o nou relație după desprțire

Deși mama lui Mihai Mitoșeru speră și susține că va exista o împăcare, bărbatul s-a afișat alături de o altă prezență feminină după despărțirea de Noemi. Însă Camelia Mitoșeru a declarat că acest lucru a fost normal și că fiul ei nu a căutat niciodată o altă femeie cât timp era implicat într-o relație. (VEZI ȘI: MIHAI MITOȘERU, DESPRE ÎMPĂCAREA CU NOEMI: ”“AM JUCAT LA DOUĂ CAPETE PENTRU CĂ AȘA A FOST SITUAȚIA”)

Rămâne de văzut dacă Mihai Mitoșeru și Noemi își vor găsi din nou drumul unul spre altul sau dacă este vorba doar despre o relație de prietenie, bazată pe respect, pe care cei doi au reușit să o mențină și după divorț.