Mihai Mitoșeru, în stare de șoc! Detalii uluitoare despre ultimele luni din viața lui Costin Mărculescu: ”El a pierdut…”

Publicat: 11/06/2020 | 21:20

Mihai Mitoșeru este în stare de șoc! Prezentatorul TV a dat detalii uluitoare despre ultimele luni din viața lui Costin Mărculescu. 

Apropiații lui Costin Mărculescu sunt devastați de durere de când au aflat de moartea actorului. Printre aceștia se numără și Mihai Mitoșeru. Inițial, când a auzit vestea tristă, prezentatorul TV a crezut că este vorba despre o glumă proastă. (CITEȘTE ȘI: CU CINE ERA COSTIN MĂRCULESCU ÎN CASĂ CÂND A MURIT)

”Mie încă îmi e greu  că e adevărat. Am primit un mesaj pe la 12 și ceva, de la Mara Bănică. Am crezut că e o glumă. Am primit apoi de la Lizeta, de la Oana Roman… Nu pot să cred! 51 de ani. Tânăr!

Niciodată nu am înțeles eu de ce a pierdut el tot. Sau de ce a lăsat totul pe numele altcuiva. El nu a putut să meargă mai departe după ce a pierdut tot. Cu siguranță a intrat într-o depresie”, a spus Mihai Mitoșeru la XNS.

”L-am sunat și ne vorbea urât”

Mihai Mitoșeru a dezvăluit că, în perioada izolării, Mărculescu s-a distanțat de prietenii apropiați și și-a schimbat atitudinea. Omul de odinioară, binedispus și glumeț, s-ar fi transformat într-o persoană irascibilă. (VEZI ȘI: COSTIN MĂRCULESCU ȘI CRISTINA ȚOPESCU, MOARTE TRASĂ LA INDIGO. TRAGEDIA I-A LOVIT ÎN ACELAȘI MOD)

„Era un video call cu gașca. Aveam mai mulți prieteni și intram cu gașca… cu Mara Bănică, Oana și Viorel Lis și Mărculescu. Când îl sunam, răspundea imediat. Și l-am sunat trei zile și nu răspundea. Acum o lună, l-am sunat și ne vorbea urât. Chestia asta cu prietenii n-au fost lângă el… Tu fugi de prieteni, prietenii nu pot să te țină cu forța. Eu când am probleme, vreau să fiu singur și să nu răspund la telefon. El cu siguranță era în depresie”, a mai spus Mitoșeru.

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

(NU RATA: DEZVĂLUIRI ULUITOARE ALE FOSTEI IUBITE A LUI COSTIN MĂRCULESCU: ”ÎI PLĂCEA SĂ BEA, SĂ FACĂ BAIE NOAPTEA, CU LUMÂNĂRI…”)

Costin Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț.

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.