Mihai Gândea, cu ochii în lacrimi, în direct la TV, după ce și-a pierdut un coleg. “Când am auzit, m-a lovit un tren! E o despărțire dureroasă, Dumnezeu să-l odihnească!”

Publicat: 29/04/2020 | 11:19

După Andreea Berecleanu, a venit rândul lui Mihai Gâdea să deplângă moartea lui Cristian Pavelescu, producător al jurnalelor de știri ale Antenei 1, care s-a stins la doar 54 de ani. În ianuarie, acesta a fost diagnosticat cu o tumoră la vezică. Din nefericire, boala a evoluat extrem de repede, iar tratamentul nu a mai dat niciun randament.

VEZI AICI: DOLIU URIAȘ LA PRO TV! COLEGII SUNT CUTREMURAȚI: A MURIT LA O VÂRSTĂ ATÂT DE FRAGEDĂ

Mihai Gâdea a rămas șocat de dispariția prematură a lui Cristian Pavelescu și, cu lacrimi în ochi, a transmis un mesaj emoționant, după ediția de luni a emisiunii pe care o moderează, “Sinteza Zilei”.

Dragii mei, astăzi a fost o zi proastă! Astăzi noi ne-am pierdut un coleg, un om bun, un om talentat. Noi îi spuneam ‘Zeffirelli’. E greu să-i spunem la trecut – foarte greu!

Astăzi când am auzit, pur și simplu am crezut că m-a lovit un tren. Era un om minunat, un profesionist desăvârșit. E foarte greu, la finalul unei astfel de zile să vorbești despre un prieten, despre un coleg, care astăzi a plecat.

POVESTE INCREDIBILĂ. O mamă și-a îmbrățișat după 28 de ani fiul schimbat din greșeală la maternitate. Cum a aflat totul

O despărțire foarte grea pentru noi toți și o despărțire foarte dureroasă! L-am cunoscut ca pe un om remarcabil, ca pe un profesionist desăvârșit, ca pe un om care își iubea cu multă pasiune meseria. Un om tare aparte, Cristian Pavelescu. Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus Mihai Gâdea.

Cristian Pavelescu