Mihai Gâdea, mesaj copleştitor pentru părinţii săi! Ce le-a transmis cu emoţie în glas în direct, la Sinteza Zilei

Publicat: 27/03/2020 | 07:30

Mihai Gâdea a făcut public un mesaj copleştitor pentru părinţii săi! Cu emoţie în glas, cunoscutul prezentator i-a transmis câteva gânduri sincere, din suflet atât părintelui său, dar şi mamei lui. Scenele surprinzătoare s-au petrecut în direct, la “Sinteza Zilei”, emisiune care este difuzată la Antena 3.

Citeşte şi: EA este soția lui Mihai Gâdea. Cu ce se ocupă Agatha Kuri, jumătatea directorului de la Antena 3

Mihai Gâdea, mesaj emoţionant pentru tatăl său de ziua lui

Mihai Gâdea, realizatorul celui mai urmărit talk-show din România, le-a făcut o urare specială părinților săi, dar mai ales tatălui său, care și-a serbat ieri ziua de naștere. El a ales să facă acest lucru la finalul emisiunii “Sinteza Zilei”.

Află şi: Cât de mult s-a schimbat fiica lui Mihai Gâdea și ce frumoasă este! Karina Maisha a împlinit 17 ani și a debutat în muzică

“Mai vreau să spun ceva la finalul acestei emisiuni. Azi e ziua lui tata. Te iubesc, tată! Am cei mai buni părinți din lume! Vă iubesc pe amândoi. La mulți ani!”, a spus cu multă emoţie în glas Mihai Gâdea în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 3.

Nu rata: Ce salarii exacte au Mircea Badea și Mihai Gâdea la Antena 3! Care câștigă mai mult

Antena Group, teledonul “Români Împreună” susţine lupta medicilor împotriva noului coronavirus

Duminică, 29 martie, de la ora 13:00, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV şi Antena 3 vor transmite în premieră în România, pe cinci canale TV simultan, un teledon complet tehnologizat. “Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparatură medicală.

Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Mihai Morar şi Mihai Gâdea vor fi gazdele acestui proiect unic şi vor lansa împreunã mesajul: “Acum e rândul tãu sã fii erou! Fii erou de acasa!”, potrivit Antena 3. Limitarea datã de starea de urgenţă din aceste momente impune o reorganizare a tot ceea ce înseamnã filmare si transmisie TV. Astfel, în platou vor fi doar gazdele teledonului, Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Mihai Morar si Mihai Gâdea, care vor comunica, prin ecrane gigantice 360, cu zeci de vedete care vor prelua apeluri şi vor strânge fonduri chiar de la ele de acasã. Români din ţară, dar şi cei de peste hotare pot spune: Ajut Eu! duminica aceasta, începând cu ora 13:00, la Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3.