Mihai Bobonete, surpriză pentru apropiați și fani chiar de ziua lui de naștere: “O poză cu o fată frumoasă și copilul ei la 2 anișori”

Publicat: 14/06/2021 | 17:56

Actorul Mihai Bobonete împlinește astăzi vârsta de 41 de ani și a fost copleșit de urările primite în privat, dar și pe social media. Din acest motiv, el a decis să îi surprindă pe toți cu o poză de colecție în care apare alături de mama lui pe vremea în care învăța primele cuvinte… când avea doi ani! Gestul său a strâns într-un timp scurt peste o mie de comentarii, iar unii dintre internauți au distribuit postarea lui.

Mihai Bobonete, surpriză pentru apropiați și fani chiar de ziua lui de naștere

Charismaticul actor care dă viață personajului Bobiță în serialul “Las Fierbinți” a publicat pe Facebook și Instagram o fotografie de album, realizată pe când el avea doi ani, iar mama lui, 26.

“Vă mulțumesc tuturor pentru urări și chiar dacă m-ați sunat și nu v-am răspuns că… alea alea! Vă las aici o poză cu o fată frumoasă și copilul ei la 2 anișori. Puneți 39 peste și aflați răspunsul corect”, a scris actorul la descrierea imaginii de mai jos.

“La mulți ani, Bobo! Continuă să faci ce știi tu să faci cel mai bine, iar noi vom continua să râdem și, poate, chiar dacă pentru puțin timp, să mai uităm de griji! Te salut cu respect!????????”, “Mulți oameni printre care și eu… te iubim! La mulți ani cu sănătate și bucurii alături de cei dragi!”, “La mulți ani, om frumos și pe interior, și pe exterior!!!????????????”, “La mulți ani cu sănătate! Bobonete, să rămâi mereu așa, să spui lucrurilor pe nume și să te doară la bască  de răutățile unor «iubitori». Sănătate la maxim alături de cei dragi” sunt doar patru dintre mesajele primite de sărbătorit la postarea de pe Facebook.

Mihai Bobonete împlinește astăzi 41 de ani și a publicat această fotografie de album în care apare alături de mama lui pe când el avea doar doi ani © Facebook

Nu rata: Gafa colosală pe care era s-o facă Dani Oțil astăzi, la ziua de naștere a lui Mihai Bobonete

Mihai Bobonete s-a apucat să facă podcast-uri, iar printre persoanele publice care i-au acceptat invitația la “DA BRAVO!” se numără: Feli, Răzvan Fodor, Mihai Rait Dragomir, Octavian Strunilă și Micutzu, pe numele din buletin Cosmin Nedelcu.

Descoperă: Mihai Bobonete, bătut de un taximetrist în București: “A venit cu o bâtă de baseball”

Cătălina și Mihai Bobonete au doi copii împreună

Mihai Bobonete s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui, Cătălina, în septembrie 2009, iar cununia religioasă au făcut-o la aproape opt ani distanță. Mai exact… ei au făcut nunta pe 17 iunie 2017 în Vama Veche, loc în care au tot petrecut numeroase zile și nopți de-a lungul timpului și au admirat multe răsărituri împreună. Cei doi i-au avut ca nași pe Octavian Strunilă și soția acestuia, Oana. Îndrăgitul actor și partenera lui de viață au doi copii împreună: Octavian și Maria.

Vezi și: Imagini rare cu Cătălina, soţia lui Mihai Bobonete, de la plajă. Actorul Pro TV le-a făcut publice

Sursa foto: Facebook / @Bobonete Mihai