Mihai Bobonete și Răzvan Simion, discuții despre separarea dintre matinal și fosta soție! „Ești singurul meu prieten căruia i s-a potrivit divorțul”

Publicat: 26/04/2021 | 09:34

Pe Răzvan Simion și Mihai Bobonete îi leagă o prietenie veche. Cei doi au fost colegi de emisiune, iar de atunci relația lor a rămas una apropiată. Se pare că vedeta de la ProTv și matinalul de la Antena 1 obișnuiau să petreacă împreună și au făcut câteva dezvăluiri despre acea perioadă.

Recent, Răzvan Simion a fost invitat în podcast-ul lui Mihai Bobonete. Cei doi au depănat amintiri și au vorbit despre perioada în care petrecerile se țineau lanț. Mai mult, Mihai Bobonete a făcut câteva dezvăluiri de pe vremea când Răzvan Simion era încă împreună cu Diana, fosta soție. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN SIMION A DAT DIN CASĂ! CE A SPUS MATINALUL DESPRE CEI DOI COPII AI SĂI. „IANCA S-A CONCEPUT, PRACTIC, CU DANI DE FAȚĂ”)

Se pare că partenera matinalului de Antena 1, de la acea vreme, nu îl prea simpatiza pe Mihai Bobonete. Actorul a povestit un episod dintr-o seara de beție, stârnind amuzamentul internauților. Mai mult, acesta a declarat că din punctul lui de vedere despărțirea de Diana a fost alegerea potrivită pentru Răzvan Simion.

M.B: La cât m-a înjurat ea de când mă știe, nu mă mai interesează o înjurătură în plus. Să știi că ești singurul meu prieten căruia i s-a potrivit divorțul ca mănușa.

R.S:  N-aș spune….

M.B: Ba da, îmi aduc aminte de momentele alea când îți aducea berea la pisoar, în club…ca să nu te vadă nevastă-ta și tot mă rugam ca la un moment dat să o calce tramvaiul. Acum, dacă o asculta, singur mă înjură. Dar la cât m-a înjurat ea de când mă știe, nu mă mai interesează o înjurătură în plus.

Divorțul dintre Răzvan Simion și Diana

Răzvan Simion și Diana au avut o căsnicie îndelungată. Cei doi au venit împreună în București în urmă cu mulți ani și au încercat să își construiască o viață împreună. Din păcate, relația nu a funcționat iar în anul 2015 s-a ajuns la divorț.

Răzvan Simion și Diana au doi copii, Ianca și Tudor. După despărțire, Diana a prăsit Capitala și s-a mutat în Timișoara, acolo unde și-a refăcut viața. Recent, a fost cerută în căsătorie de un om de afaceri și pare că lucrurile îi merg de minune.

(VEZI ȘI: RĂZVAN SIMION, ESCAPADĂ ROMANTICĂ CU IUBITA. CUM A IMPRESIONAT-O MATINALUL PE DALIANA )

 

Sursa foto: captură video YouTube