Mihai Bobonete s-a revoltat şi a luat foc pe internet! Îi face praf pe românii care ignoră regulile de izolare

Publicat: 22/03/2020 | 12:22

Vremea frumoasă de la final de week-end i-a făcut pe români să uite de amenințare virusului care a pus stăpânire pe toată lumea. Odată cu soarele și foarte mulți oameni au ieșit în parc, la plimbare.

În România au fost confirmate 367 de cazuri, de infectare cu noul virus, iar 14 dintre cei contaminați se află la terapie intensivă. Însă asta pare că nu i-a speriat de loc pe unii oameni care au decis să iasă din casă și să se relaxeze afară.

Comportamentul acesta i-a scandalizat pe cei care au înțeles cât de gravă este amenințarea virusului COVID-19, printre ei se află și Mihai Bobonete care s-a arătat foarte revoltat. Actorul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care critică dur inconștiența oamenilor. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI HALUCINANTE. BUCUREȘTENII AU IEȘIT LA PICNIC ÎN HERĂSTRĂU: ȘI-AU SCOS MĂSUȚELE LA „IARBĂ VERDE”!)

„A fost frumos afară, ați ieșit la iarba verde , la plimbare, în parc, la pădure că deh, vouă nu vă face nimic rău și nu vă pasă de ce spun prostii ăștia de stau în casă ca fraierii…bravo, sunteți buni dar ce vreau eu să ă spun, e ca de mâine ați…!!!

Nu mai merge așa, că vreți voi să ieșiți, că vouă nu vă pasă …nu nene, de mâine STAȚI ÎN CASĂ OBLIGATORIU!!! A zis Armata, Președintele, Raed …toți vă tot spun asta de o săptămână!!! Voi…voi ați ieșit astăzi pe strada că era frumos afară! STATI IN CASA!!!!

Pentru restul, voi ce sunteți deja izolați de zile întregi și știți gravitatea situației…Tot respectul! Dacă nu ne omoară nici virusul și nici prostii care sfidează bunul simț și realitatea, atunci nu ne mai omoară nimic! Sa fiți sănătoși! STAȚI ÎN CASĂ!”, a scris Mihai Bobonete, pe pagina lui de Facebook.