Mihai Bobonete, mesaj în plină pandemie de coronavirus. “Rând pe rând, ne lovește pe toți! Vom fi infectați, vor muri câțiva dintre noi, dar…” Actorul, sfaturi importante pentru cei care sunt în pragul depresiei

Publicat: 27/03/2020 | 15:40

Mihai Bobonete este izolat la domiciliu alături de familia lui. Are, însă, mulți prieteni care sunt predispuși să ajungă în depresie din cauza faptului că sunt nevoiți să stea, aproape tot timpul, închiși în casă. Pentru amicii lui, dar și pentru ceilalți români, actorul din Las Fierbinți a transmis, prin intermediul contului personal de socializare, un mesaj de încurajare.

VEZI AICI: MIHAI BOBONETE S-A REVOLTAT ŞI A LUAT FOC PE INTERNET! ÎI FACE PRAF PE ROMÂNII CARE IGNORĂ REGULILE DE IZOLARE

„Rând pe rând, acum după două săptămâni de izolare, câte un prieten mă sună și îl simt că depune armele în fața depresiei și a realității crude Nu durează mult, în vremea asta ține maxim trei zile, apoi îți revii ușor și îți asumi situația. Ne lovește pe toți, ușor, dar sigur, în curând, ca la cinema, în curând pe marile ecrane.

Nu ține mult, vă garantez și vă sfătuiesc să stați de vorbă cu soțul/soția/iubita/iubitul, să vă jucați cu cei mici, să comunicați păreri și temeri, tot ce vă trece prin cap, faceți ceva nou, plantați, desenați, citiți, decupați, cântați, dansați, orice activitate care să vă poarte mintea în alte direcții. Vine Paștele și trece totul, vom fi bine și ne revenim noi ușor, ușor.

NU RATA: CUM ARATĂ CAMERA ÎN CARE MIHAI BOBONETE ÎȘI PETRECE MARE PARTE DIN IZOLARE. ARE UN SETUP DE GAMING ȘI TOT CE ÎI TREBUIE. FOTO

Vom fi infectați, vor muri câțiva dintre noi, dar va trece și vom fi învățat ceva important de la perioada asta, fie că acum conștientizați asta sau fie că mai târziu veți descoperi urmările izolării. Azi e joi și mâine e vineri, weekend acasă, în casă, cu familia, cu cei dragi.

Gătiți, beți un pahar, vedeți un film, odihniți-vă!

VA FI BINE!!! VA TRECE!!! VOM SUPRAVIEȚUI!!! STAȚI ACASĂ ÎNCĂ DOUĂ SĂPTĂMÂNI!!!”, este mesajul scris de Mihai Bobonete lângă o fotografie în care actorul apare alături de familia lui.