Mihai Bobonete, mesaj exploziv după ce s-a instituit starea de urgenţă: „La noi, domnul preşedinte zici că a anunţat Rusaliile! Staţi în case”

Publicat: 17/03/2020 | 09:19

Președintele Klaus Iohannis a decretat starea de urgență pe teritoriul României – pentru 30 de zile -, în condițiile în care pericolul infecției cu noul coronavirus este din ce în ce mai mare. Oamenii au fost sfătuiți să rămână, pe cât posibil, în case, limitând deplasările, iar măsuri radicale urmează a fi luate de autorități în funcție de evoluția evenimentelor.

Mihai Bobonete nu putea treacă indiferent peste o astfel de situație alarmantă, fiind conectat, la rândul său, la tot ceea ce se întâmplă – în România și în alte țări – în această perioadă. Dar actorul ”l-a luat la ochi” chiar pe Klaus Iohannis, fiind de părere că momentele în care acesta a decretat starea de urgență nu au fost abordate corespunzător. Spre deosebire de alte meleaguri, spune Mihai Bobonete, Klaus Iohannis parcă ar fi anunțat… Rusaliile, nu o stare de urgență.

”Peste tot pe unde s-a intrat în carantina, discursurile președinților de stat au fost grave, au fost bine gândite în așa fel încât releve gravitatea situației, dar nu provoace panică, au fost mobilizatoare, serioase și sincere… la noi… La noi zici anunță Rusaliile Mr. President, nu Starea de Urgență, iar în conferință de presă, aia de două ore, de la Vila Lake, m-am gândit tot timpul Nea First’ul era în pantaloni scurți de la brâu în jos. STAȚI ÎN CASE!!! NU IEȘIȚI PE STRADĂ!!! STAȚI ÎN CASE!!! URMEAZĂ UN VAL URIAȘ DE ÎMBOLNĂVIRI!!! STAȚI ÎN CASĂ!!!”, a fost mesajul postat de Mihai Bobonete pe pagina sa de socializare.

Mihai Bobonete: ”… discursurile președinților de stat au fost grave, au fost bine gândite în așa fel încât să releve gravitatea situației, dar să nu provoace panică”

Mihai Bobonete: ”Nu murim, nu disparem”

Și Mihai Bobonete rămâne în casă, așa cum este normal în această perioadă medicală dificilă, și spune că astfel va fi mai mult timp alături de familie. Însă actorul atrage și atenția că nimeni nu trebuie să intre în panică, fiind nevoie de înțelepciune pentru a gestiona o astfel de situație. ”Să fim înțelepți”, a transmis Mihai Bobonete.

“O sa ma bucur de izolare asa cum trebuia demult sa ma bucur de stat cu familia. E o perioada, in care, daca lasam panica sa nu ne intunece mintea si ne bazam doar pe realitate si intelepciune, putem profita de acest rau care ni se intampla si o sa ne reevaluam timpul, sa ne gandim ce e cu adevarat important in viata noastra si ce este timpul in esenta lui. Nu murim, nu disparem, nu e totul gata, e doar o lupta pe care o purtam de la existenta noastra pe pamant si mult de acum in viitor. Fiti lucizi, ganditi corect si bucurati-va de ceea ce aveti aproape! Am inceput perioada de izolare cu o sedinta de makeup, copiii m-au pregatit sa fiu frumos urmatoarele doua saptamani. Hai sa fim intelepti si sa facem ceea ce trebuie facut sa nu deranjam pe nimeni si sa ne fie bine! Ma retrag putin, dar, promit sa revin curand. Seara faina sa aveti!”, a scris actorul în mediul online.