Mihai Bobonete, izolat la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus! Mesajul emoţionant transmis de actor

Publicat: 12/03/2020 | 19:33

Nu, nu este o glumă făcută de Mihai Bobonete! Actorul din “Las Fierbinţi” se află izolat la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus şi anunţul a fost făcut chiar de el. Mesajul emoţionant transmis de comediant a fost însoţit de o poză de album în care apare alături de fiul şi fetiţa sa.

Citeşte şi: Mihai Bobonete, replici acide la adresa Amaliei Năstase: “E vai mama ei. Îi cam plăcea șunculița, iar acum…”

Mihai Bobonete, izolat la domiciliu din cauza virusului mortal din China

Cu Octavian, aşezat în dreapta lui şi Maria, în stânga, Mihai Bobonete a făcut un selfie prin intermediul căruia a dezvăluit că este în izolare la domiciliu. După cum puteţi vedea, actorul are câteva desene pe faţă, pe care le-au făcut copiii săi. În rândurile aşternute la această imagine, el i-a îndemnat pe oameni la calm, să respecte regulile impuse de autorităţi şi, totodată, să aprecieze prezenţa persoanelor apropiate.

“O sa ma bucur de izolare asa cum trebuia demult sa ma bucur de stat cu familia. E o perioada, in care, daca lasam panica sa nu ne intunece mintea si ne bazam doar pe realitate si intelepciune, putem profita de acest rau care ni se intampla si o sa ne reevaluam timpul, sa ne gandim ce e cu adevarat important in viata noastra si ce este timpul in esenta lui.

Nu murim, nu disparem, nu e totul gata, e doar o lupta pe care o purtam de la existenta noastra pe pamant si mult de acum in viitor. Fiti lucizi, ganditi corect si bucurati-va de ceea ce aveti aproape! Am inceput perioada de izolare cu o sedinta de makeup, copiii m-au pregatit sa fiu frumos urmatoarele doua saptamani. Hai sa fim intelepti si sa facem ceea ce trebuie facut sa nu deranjam pe nimeni si sa ne fie bine! Ma retrag putin, dar, promit sa revin curand. Seara faina sa aveti!”, a scris carismaticul actor atât pe contul său oficial de Instagram, cât şi pe cel de Facebook.

Citeşte şi: Anunțul făcut azi de Mihai Bobonete, la 10 ani de la cununie. Mesaj pentru soția lui, Cătălina

“Mda, cunoaștem aceste ședințe… Vă stă bine și e minunat! Să fiţi bine și să vă relaxați, să vă reconectaţi!”, “Cea mai bună alegere. Ai dat și năvală prin hypermaketuri înainte? :))”, “Da, ai mare dreptate, să fiţi sănătoşi, să îţi trăiască minunile! Respect”, “Distracţie plăcută, Bobo! Pupici cu sclipici pentru cei mici! Ţie, nu. Sâc! :)”, “Super tare! Ar fi bine dacă toţi am putea face acelaşi lucru. Te felicit şi te apreciez pentru tot ce faci. Seară bună, sănătate tuturor!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea prezentatorului emisiunii “Pe bune?!” de la Pro TV.