Mihai Bendeac, umilit de Victor Pițurcă: “A fost oribil!” Ce s-a întâmplat într-un magazin din Capitală

Publicat: 15/04/2021 | 13:24

Mihai Bendeac a povestit cum a fost umilit de Victor Pițurcă într-un magazin din Capitală, în urmă cu mai multe luni. La momentul respectiv, actorul s-a dus către fostul selecționer al echipei naționale, s-a prezentat, însă antrenorul i-a transmis că nu-l cunoaște și că nu are idee nici despre show-ul său.

De-a lungul ultimilor ani, în show-ul pe care îl are la TV, Mihai Bendeac a imitat mai multe personaje din lumea sportului. Victor Pițurcă, Gigi Becali, Anghel Iordănescu, Gică Hagi, Ilie Dumitrescu sau Giovanni Becali au fost doar câțiva dintre cei incluși în scenetele actorului.

În urmă cu mai multe luni, Mihai Bendeac și Victor Pițurcă s-au întâlnit într-un magazin de lux situat pe Calea Victoriei. Fără să stea pe gânduri, actorul s-a dus către fostul selecționer al “tricolorilor”, s-a prezentat, dar antrenorul i-a spus că nu are habar cine este.

Mihai Bendeac recunoaște că s-a simțit penibil în acel moment și că a părăsit imediat magazinul, fără să se mai uite în spate.

Mihai Bendeac, întâlnire cu Victor Pițurcă: “M-am simțit penibil și am ieșit de acolo!”

Am avut o întâlnire într-un magazin. Eu cred că s-a făcut că nu mă cunoaște. Era într-un magazin de cravate, de lux, de pe Calea Victoriei. Am vrut să mă duc să-l salut pe om, să văd cum reacționează.

Am intrat și m-am dus direct la dânsul. ‘Bună ziua, sper că nu v-ați supărat?!’. ‘Pentru ce?”. ‘Pentru faptul că vă imit”.  ‘Cum mă imiți?’.

Am început că pe mine mă cheamă, așa și cutare… S-a făcut că nu mă cunoaște, că n-a auzit niciodată de mine. M-am simțit penibil, a fost oribil și-am ieșit de acolo. Nu cred nici până în ziua de astăzi că nu văzuse nicio parodie”, a declarat Mihai Bendeac, conform gsp.ro.