Mihai Bendeac și Anca Dinicu, sărut pasional în direct! Reacțiile n-au întârziat să apară: ”În sfârșit!”

Publicat: 29/04/2021 | 12:57

Anca Dinicu și-a făcut apariția pe scena de la iUmor pentru un roast de excepție! Actrița a interpretat-o pe Gina Felea, iar reprezentația s-a încheiat cu un sărut pasional.

Miercuri, pe scenă și-a făcut apariția nimeni alta decât… Gina Felea, personaj inventat de Mihai Bendeac pentru serialul de comedie „Băieți de oraș”. Anca Dinicu a stârnit hohote de râs și a avut un roast de excepție. Iar primul care a intrat în vizorul său a fost, bineînțeles, Mihai Bendeac.

”Uite cine-i aici! Roby, treci acasă, termină cu prostiile. Nu mai sta lângă blonda asta. O știu. Nu-ți dă dulceață. O halește ea pe toată. Mihai, ești un mare artist. Tu ai destinul lui Van Gogh, în sensul că o să mori sărac și nebun”, a spus actrița, spre amuzamentul tuturor celor prezenți.

La final, Anca Dinicu s-a îndreptat spre Mihai Bendeac și l-a rugat să-i dea un autograf pe cartea scrisă de actor, pentru o prietenă de-ale sale. După ce a semnat, juratul s-a ridicat de pe scaun și a sărutat-o cu foc pe Anca Dinicu. (CITEȘTE ȘI: MIHAI BENDEAC S-A VACCINAT ASTĂZI CU ASTRAZENECA: ”AM ÎNCREDERE ÎN ȘTIINȚĂ”)

În sfârșit! Doamnelor și domnilor, vă anunțăm că s-a produs și sărutul lui Mihai Bendeac”, a spus Dan Badea din culise, în timp ce toată lumea aplauda momentul.