Mihai Bendeac și Anastasia Soare, dialog savuros pe Instagram. Fanii au reacționat pe loc

Publicat: 21/12/2020 | 11:24

Mihai Bendeac și Anastasia Soare au făcut deliciul publicului cu replicile savuroase de pe Instagram. Fanii au reacționat pe loc când au văzut dialogul dintre cei doi.

Juratul de la ”iUmor” este extrem de activ pe rețelele de socializare, iar ultima postare a stârnit un val de controverse în mediul online. În spirit de glumă, Mihai Bendeac le-a pus fanelor sale o întrebare care le-a lăsat mască.

A spus în nenumărate rânduri că nu crede în căsătorie, dar… un copil ar face. Actorul și-a deschis sufletul în fața prietenilor virtuali, căroa le-a mărturisit ce gânduri îi ”macină” sufletul.

”Vrea cineva să facă un copil cu mine? Că nu mai am ce să postez. Sau să-mi împrumute o pisică”, a scris Mihai Bendeac pe Instagram.

Răspunsurile afirmative au curs gârlă, însă nimeni nu se aștepta ca… Anastasia Soare să îi dea o replică de zile mari actorului. Celebră peste Ocean, femeia de afaceri nu s-a putut abține să nu-i răspundă lui Mihai Bendeac. (CITEȘTE ȘI: MIHAI BENDEAC, DECLARAŢII DRAMATICE DESPRE CARIERA ÎN ACTORIE, DAR ŞI DESPRE VIAŢA SA INTIMĂ: “SUNT DISPERAT! ESTE PENTRU PRIMA DATĂ ÎN EXISTENŢA MEA CÂND REGRET”)

”Hai că mă sacrific eu!! Și atunci să vezi ce mult content vei avea!! ❤️”, i-a scris Anastasia Soare lui Mihai Bendeac.

Bineînțeles, replica actorului n-a întârziat să apară: ”Ora și locul”, i-a scris Mihai Bendeac Anastasiei Soare. Dialogul savuros dintre cei doi au făcut deliciul internauților, care s-au distrat copios.