Mihai Bendeac și-a prezis cariera de actor și abia acum a dezvăluit totul: “E scrisul meu”. Mesajul care l-a dat de gol

Publicat: 08/05/2020 | 21:32

La 37 de ani, Mihai Bendeac a dezvăluit că și-a prezis cariera de actor și a făcut publice imagini care fac cât o mie de cuvinte. Odată cu dovezile, artistul a transmis și un mesaj în stilul cu care ne-a obișnuit.

Citește și: S-a aflat! Cine este mentorul lui Mihai Bendeac. “Îi sunt recunoscător pe viață!”

Mihai Bendeac și-a prezis cariera de actor și abia acum a dezvăluit totul: “E scrisul meu”

Carismaticul jurat de la “iUmor” a postat de curând pe o rețea de socializare două fotografii în care apar tot atâtea idei scrise chiar de el pe carnetul de note din perioada liceului. După cum puteți vedea în imaginea din stânga colajului de mai jos, la secțiunea mențiuni a documentului vechi, el a notat: “Elevul Bendeac Mihai este deosebit de intelligent, putând deveni un adevărat geniu”, iar pe o altă foaie a scris: “Elevul dă dovadă de inteligență și este foarte posibil să mai auzim numele Bendeac pe meridianele Pământului”. Desigur, ca un adevărat artist, el și-a făcut și semnătura.

Când a ales să împărtășească faptul că și-a prezis într-un fel sau altul cariera din lumea teatrului și a filmului, Mihai Bendeac a notat pe prima fotografie: “Deci, mor!!!! A găsit mama carnetul meu de note din liceu (Da! E scrisul meu)”. Acest episod l-a amuzat enorm, judecând după emoticoanele puse pe imagini.

Nu rata: Mihai Bendeac, în lacrimi după ce i-a dat de pomană unui bărbat fără adăpost! A avut un șoc când a aflat identitatea acestuia

Mihai Bendeac și-a prezis cariera de actor și a dezvăluit ce mesaj a notat în carnetul de note pe care l-a avut în liceu © Instagram Stories
Mihai Bendeac și-a prezis cariera de actor și a dezvăluit ce mesaj a notat în carnetul de note pe care l-a avut în liceu © Instagram Stories

Află și: Mihai Bendeac a dezvăluit cum decurge o partidă de amor cu el! Mesaj surprinzător pentru Delia: “Matache, m-ai înnebunit! M-ai distrus sufletește”

Mama lui Mihai Bendeac scrie o carte

În prezent, mama lui Mihai Bendeac scrie o carte, iar acest proiect de suflet a fost dezvăluit chiar de Mihai Bendeac într-unul dintre filmulețele urcate pe Instagram Stories. Mai mult, într-o înregistrare el o întreabă pe Emilia Bendeac dacă vorbește în volum și despre fiul său cel mare, iar aceasta se eschivează și nu îi răspunde. Îndrăgitul actor are o relație foarte specială cu cea care i-a dat viață.

Descoperă și: Andrei Bendeac a dat de pământ cu fratele lui celebru! Ce a putut să spună despre Mihai

Postările de mai sus ale juratului de la “iUmor”  i-a făcut pe unii dintre internauți să creadă că Emilia Bendeac îi acordă multă atenție în cartea sa băiatului cel mare. Mihai Bendeac are un frate mai mic de care este tare mândru. Andrei Bendeac este student în Marea Britanie.