Mihai Bendeac, prima apariţie publică după înmormantarea bunicului său. Ce mărturisiri sfâşietoare a făcut actorul

Publicat: 18/03/2020 | 17:32
În cadrul primei apariţii publice după ce şi-a înmormântat bunicul, Mihai Bendeac este destul de răvăşit… disperat, după cum chiar el a mărturisit. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva ore, iar imaginile au fost postate pe Internet de carismaticul actor. Mărturisirile despre pierderea uneia dintre cele mai importante persoane din viaţa lui sunt sfâşietoare. În plus, artistul este foarte afectat şi de criza provocată de pandemia de coronavirus.

Citeşte şi: Medicii au făcut tristul anunț! Boala incurabilă de care suferă Mihai Bendeac. A vrut, chiar, să se sinucidă din cauza asta. “Mi-e milă de voi!”

Mihai Bendeac, într-o stare euforică în timpul primei apariţii publice

La cinci zile după ce i-a murit bunicul matern, cu care avea o relaţie apropiată, Mihai Bendeac s-a filmat în timp ce se amuza de felul în care a fost prezentată de anumite televiziuni informaţia că Muntenegru este singurul stat din Europa, unde nu s-au înregistrat cazuri cu coronavirus.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, filmat gol pușcă la duș! Ce declarații obscene a făcut după ce a ieșit din baie

“Bă, nu ştiu dacă ştiţi: există o singură ţară în Europa, unde nu există coronavirus şi anume: Muntenegru (n.r.: râde). Şi, la început, ştirile despre Muntenegru erau destul de… gen optimist: «Uite, există şi locuri în Europa, unde nu există coronavirus: Muntenegru». După care, ştirile, uşor, uşor au început să… (n.r.: râde) să capete un alt registru… (n.r.: râde copios). Adică… la modul: «Singura ţară din Europa fără coronavirus este Muntenegru» – informativ. În ultimult timp a devenit… bă… (n.r.: râde), există un pic frustrare deja! Deci, acum ştirea e la modul la care: «Încă niciun caz de coronavirus în Muntenegru» (n.r.: râde f). Adică, deja e la modul în care: «Să meargă în p#&@ mea cineva să le tuşească la graniţă» (n.r.: râde foarte mult)”, a declarat actorul în înregistrările urcate pe Instagram Stories azi-noapte.

Suprafaţa totală a statului Muntenegru este de 13.812 km². La scurt timp după ce a făcut afirmaţiile anterior, juratul emisiunii “iUmor” a aflat că Muntenegru, singura ţară din Europa care nu avea coronavirus, a anunţat primele două cazuri de contaminare cu COVID-19. El a reacţionat şi a spus: “Jur că nu e glumă, acum am aflat: au apărut două cazuri în Muntenegru. Eu nu am ştiut că Instagramul meu atât de puternic. Bă, dar era o glumă, în p#&@ mea. (n.r.: râde)”.

Citeşte şi: Sora Deliei Matache a umilit-o pe Roxana Vancea! Mesajul Oanei Miheț pentru Mihai Bendeac

Mihai Bendeac, primele declaraţii după ce şi-a înmormântat bunicul matern

După seria de glume de mai sus, Mihai Bendeac a împărtăşit unele dintre gândurile care îi macină sufletul în această perioadă dificilă pe care o traversează atât din cauza pierderii unei persoane iubite, dar şi din cauza crizei provocată de SARS-CoV-2 în istoria omenirii.

“Bă, eu râd, dar nu prea e râsul meu… Mă bucur că, uite, e prima dată după înmormântarea lu’ bunică-miu când râd cu adevărat, dar nu e râsul meu, pentru că sunt disperat pentru că nu putem să jucăm la teatru. Şi nu se va întâmpla asta foarte curând. Sigur, că, în perioada asta, scriu şi fac alte lucruri. Dar e ciudat că stiu pentru nişte lucruri, pe care nu ştim când o să putem să le facem. Asta, unu la mână şi doi la mână: altă chestie foarte ciudată cu pandemia este faptul că viaţa mea sexuală a devenit extrem de complicată. Este pentru prima dată în existenţa mea când regret că sunt burlac, jur! Adică e foarte greu acum să ai încredere să «aşa» cu cineva. Bă, e dubios, jur! Să mor! Totul este extrem de dubiuos şi are nişte elemente absolut suprarealiste…”, a mai mărturisit actorul Mihai Bendeac în filmările făcute publice pe Story-ul Instagramului.