Mihai Bendeac, mesaj ironic la adresa Pro TV: ”În timp ce se difuzează iUmor…”

Publicat: 11/04/2020 | 13:43

Lupta pentru audiențe se desfășoară pe toate fronturile, iar fiecare ”bătălie” se duce în funcție de emisiunile din grilă și de… inspirația de moment a ”războinicilor” care apar pe sticlă. Mihai Bendeac, având de fiecare dată cuvintele la el, se implică activ, iar umorul care îl caracterizează este nelipsit.

Mihai a transmis fanilor că ar trebui să se uite la Pro TV atunci când se difuzează ”iUmor” la Antena 1, fiindcă acolo poate fi văzut ”un film foarte bun”. Ironia este evidentă, iar Mihai Bendeac nu se dezminte nici de această dată.

”În timp ce se difuzează iUmor, pe Pro TV e un film foarte bun ce trebuie urmărit. #STAI ACASA sâmbătă seara și urmărește Pro TV”, a fost mesajul ironic pe care l-a postat Mihai Bendeac în mediul online.

(CITEȘTE ȘI: MIHAI BENDEAC A DEZVĂLUIT CUM DECURGE O PARTIDĂ DE AMOR CU EL! MESAJ SURPRINZĂTOR PENTRU DELIA: “MATACHE, M-AI ÎNNEBUNIT! M-AI DISTRUS SUFLETEȘTE”)

 ”Sunt fiert pe sinceritate”

Nonconformistul actor care spune lucrurilor pe nume în stilu-i caracteristic a mai lansat, de altfel, astfel de săgeți la adresa Pro TV, cu direcție către ”Românii au Talent”.

”Se potrivesc, uneori, niște lucruri, absolut surprinzătoare, într-un mod nefiresc. Iar se întâmplă o chestie incredibil de ciudată. Suntem într-o situație în care pare că este ceva regizat. S-a întîmplat o chestie dubioasă, mereu când se întâmplă asta e de c…at. Omul de acasă nu are cum să creadă că nu este regie, nici eu n-aș crede, dar acum pare că mă implică pe mine. De ce aș face eu o asemenea regie de c…at? Sunt fiert pe sinceritate. Asta îmi doresc la acest show. Fiindcă la alte show-uri de talent (n.red. -cum ar fi ”Românii au talent”) din România e cosmetizat și e de c…at. E un c…at regizat. De ce să ne expunem în halul ăsta? Și-așa lumea crede că e regizat”, a izbucnit Mihai Bendeac în ediția 5 a emisiunii ”iUmor.

(VEZI ȘI AICI: CE ”CAZIER” ARE BLOGGERIȚA CARE I-A ZĂPĂCIT PE CHELOO & BENDEAC?! ATENȚIE, IMAGINI +18!)