Mihai Bendeac, la un pas să rămână fără 20.000 de euro: ”E nenorocire! Acum e acum!”

Publicat: 26/06/2020 | 20:04

Mihai Bendeac a fost la un pas să rămână fără 20.000 de euro. Actorul le-a povestit fanilor despre situația neplăcută prin care a trecut astăzi.

Mihai Bendeac a ieșit să se plimbe cu mama lui prin parc. La un moment dat, cei doi s-au oprit pe o bancă la povești și apoi au plecat. Însă… când au ajuns la mașină, actorul și-a dat seama că și-a pierdut cheile de mașină.

Mama lui Mihai Bendeac a crezut că fiul său se ține de glume, dar nu era așa. Actorul chiar vorbea serios! Cei doi au mers grăbiți spre bancă sperând că vor găsi acolo cheia. Spre norocul artistului, obiectul pierdut era pe bancă. (CITEȘTE ȘI: „ISPITA” CARE NU IEȘEA DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 € S-A CUPLAT CU „EX-UL” PAMELEI DE ROMÂNIA ȘI…)

”Am pierdut cheia de la mașină. Deci dacă nu este pe vreo bancă unde am stat, e nenorocire. Acum e acum! Aici am stat, pe banca asta. Dacă e aici… este!”, a spus Mihai Bendeac pe Insta Story.

Mihai Bendeac, criticat după ce ar fi declarat că este infectat cu COVID-19

În materialul video apărut pe canalul iUmor, Mihai Bendeac mărturisea că ar fi avut simptomele specifice COVID-19. Actorul a fost aspru criticat, iar lumea a crezut că este vorba despre o strategie.

Mihai Bendeac a mers la înmormântarea bunicului său, acolo unde s-ar fi infectat, iar actorul a recunoscut că nu s-a testat, însă a trecut în autoizolare. (VEZI ȘI: ABUZURILE FOSTULUI EPISCOP DE HUȘI, ȚINUTE LA SECRET PENTRU A NU ÎNCĂLCA TAINA SPOVEDANIEI. „DIN CAUZA STRESULUI, ELEVUL A SPART UȘA DE LA CĂMIN CU PICIORUL ȘI…”)

”Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de 5 minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai avea absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea.

Am vorbit despre treaba asta pentru că… Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă… Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă. E foarte posibil să nu fi avut (n.red. – infecție cu COVID-19)”, a declarat Mihai Bendeac.