Mihai Bendeac, îndrăgostit până peste cap de o actriță celebră! A publicat câteva fotografii cu aceasta

Publicat: 17/04/2020 | 21:43

Mihai Bendeac este îndrăgostit până peste cap de o actriță celebră, ale cărei filme le-ai urmărit cu mult drag! Carismaticul artist a publicat câteva fotografii cu aceasta, iar fanii nu au rezistat tentației de a-i scrie mesaje în privat. 

Citește și: Mihai Bendeac, gest obscen pe melodia lui Dani Mocanu! Ce face actorul în izolare în Săptămâna Mare? VIDEO

Mihai Bendeac, îndrăgostit până peste cap de o actriță de la Hollywood

Nu mai e un secret pentru nimeni că Mihai Bendeac se îndrăgostește destul de repede… și, potrivit unor mărturisiri făcute de curând, inima i-a fost furată de superba Mila Kunis. Actorul a urcat pe o rețea de socializare câteva fotografii cu vedeta de la Hollywood, iar pe o altă postare el a scris un mesaj în limba engleză, care se traduce astfel: “Toată lumea are o persoană de care este îndrăgostită. Ei bine… ea (n.r.: Mila Kunis) este crush-ul meu”.

Nu rata: Mihai Bendeac a dezvăluit cum decurge o partidă de amor cu el! Mesaj surprinzător pentru Delia: “Matache, m-ai înnebunit! M-ai distrus sufletește”

Evident că juratul de la “iUmor” știe că actrița de 36 de ani, cu origini ucrainene, este luată! În 2015, Mila Kunis a devenit soția starului american Ashton Kutcher. Ei au o fetiță și un băiat împreună: Wyatt Isabelle Kutcher și Dimitri Portwood Kutcher.

Află și: Ce a făcut Mihai Bendeac cu tabloul primit de la Gigi Becali în 2010! E incredibil unde se află acum

Mihai Bendeac, dezvăluiri neașteptate despre viaţa intimă

“(…) altă chestie foarte ciudată cu pandemia (n.r.: de coronavirus) este faptul că viaţa mea sexuală a devenit extrem de complicată. Este pentru prima dată în existenţa mea când regret că sunt burlac, jur! Adică e foarte greu acum să ai încredere să «aşa» cu cineva. Bă, e dubios, jur! Să mor! Totul este extrem de dubiuos şi are nişte elemente absolut suprarealiste…”, a declarat actorul Mihai Bendeac în câteva dintre filmările urcate pe Instagram Stories la începutul lunii martie.