Mihai Bendeac, în doliu. Una dintre cele mai importante persoane din viaţa lui a murit

Publicat: 13/03/2020 | 15:00

Mihai Bendeac este îngenuncheat de suferinţă. Una dintre cele mai importante persoane din viaţa lui a murit. Apropiaţii şi fanii i-au trimis actorului numeroase mesaje de condoleanţe.

Citeşte şi: Alertă în showbizul românesc! Delia Matache, suspectă de coronavirus. Cum a reacționat Mihai Bendeac

Doliu în familia actorului Mihai Bendeac

Mihai Bendeac şi rudele sale traversează o perioadă cumplită… Bunicul matern al actorului s-a stins din viaţă astăzi.  Vestea tristă a fost făcută publică mama juratului de la “iUmor”, Emilia Bendeac, printr-un mesaj emoţionant.

“M-am gândit să pun o poză dar era prea banal, nu îl reprezenta pe el. Când o să vedeîâţi cerul senin și o să vedeți o stea foarte strălucitoare să știți că este el. Te iubesc tata, Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină” sunt gândurile scrise de Emilia Bendeac pe contul său de Facebook.

M-am gandit sa pun o poza dar era prea banal,nu il reprezenta pe el.Cand o sa vedeti cerul senin si o sa vedeti o stea foarte stralucitoare sa stiti ca este el.Te iubesc tata,Dumnezeu sa te odihneasca in pace si lumina.

Publicată de Emilia Bendeac pe Vineri, 13 martie 2020

 “Condoleante! Sa se odihneasca in pace! Un mare luptator. Dumnezeu sa-l aiba in paza! Suntem alaturi de voi”, “Nu știu de ce dar m-am gândit la Mihai imediat ce am citit! Știu cât de mult l-a iubit! Bunicul meu a murit anul trecut in luna Septembrie și încă îmi este foarte greu să accept dar rămâne viu in amintirea mea pt ca m-a crescut și l-am iubit din toată inima! Dumnezeu să-l odihnească iar voi să treceți in putere peste acest moment! Îmi era drag bunicul lui Mihai! Un om foarte blând și bun! Se putea vedea asta și din felul cum vorbea tot timpul Mihai despre el!”, “Sincere condoleanțe, Dumnezeu să îl odihnească în pace. Drum bun spre stele, om înțelept și simpatic” sunt trei dintre comentariile lăsate de fani.