Mihai Bendeac i-a luat Deliei cadou de 1.450 de dolari. Care este obiectul ce a valorat atât

Publicat: 08/02/2020 | 17:46

Pe 7 februarie, Delia Matache a împlinit 38 de ani. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere atât la filmările noului sezon „iUmor”, dar și pe scenă. Dacă până acum, Mihai Bendeac nu i-a făcut niciun cadou în anii trecuți, de dată aceasta și-a luat revanșa și a suprins-o pe cântăreață cu un accesoriu în valoare de 1.450 de dolari.

De ziua ei, Delia s-a aflat pe platurile de flimare al cel de-al optulea sezon al emisiunii iUmor, care se va difuza începând cu 22 februarie, de la ora 20:00.  Ca de obicei, vedeta nu a vrut să atragă prea mult atenția de ziua ei. Și-a dorit doar să se bucure de fiecare moment, de lucrurile pe care le face în mod normal și de oamenii care sunt lângă ea. (CITEȘTE ȘI: DELIA A ÎMPLINIT 38 DE ANI, IAR MAMA EI I-A FĂCUT CADOUL SURPRIZĂ: ”STAI AȘA, DĂ-TE MAI LA O PARTE… MOOOR DE DRAG!” VIDEO)

„Nici nu mai știu de câte ori mi-am sărbătorit ziua pe platourile de la iUmor, cred că cel puțin de 3 ori. Nu îmi place să fiu în centrul atenției în felul acesta, nici nu știu cum să mulțumesc. Ziua de naștere ar trebui să fie o zi ca oricare alta, doar să fii vesel, să te bucuri de lucrurile mici cu oamenii apropiați”, adeclarat Delia.

Ce cadou a primit de la Mihai Bendeac

Delia și Mihai Bendeac sunt buni prieteni și se cunosc de foarte mult timp. În acest an a venit momentul ca Mihai Bendeac să o surprindă pe artistă cu un cadou inedit. Acum ceva timp ce doi își calculau cadourile pe care  le-au primit unul de la altul, iar ca rezultat, se pare că Mihai Bendeac îi datora cântăreței 42 de cadouri.

Așa că în acest an s-a hotărât să își spele păcatele și i-a făcut Deliei un cadou în valoare de 1.450 de dolari. Este vorba despre o geantă din colecția Burberry, cu print cu maimuțe, inspirat din ilustrații antice. Deși de multe ori actorul a ironizat-o pe seama accesorilor extrem de scumpe pe care le are, de dragul ei a hotărât să meargă pe aceeași linie, știind pasiunea mare pentru genți a sărbătoritei. „Ești sora mea, ești prietena mea și te iubesc”, i-a spus Mihai Bendeac după ce i-a oferit surpriza.