Mihai Bendeac desființează Românii au Talent: „E un c***t regizat”. Ce detaliu a observat starul Antena 1 la show-ul de la Pro TV

Publicat: 24/03/2020 | 09:37

Concurență acerbă între Pro TV și Antena 1, toate nivelurile, iar atunci când discutăm despre ”Românii au Talent” sau ”iUmor” totul se precipită, fiecare post încercând să obțină audiențe cât mai mari, de fiecare dată.

Firește, nu lipsesc ”săgețile” din acest scenariu televizat la ore de vîrf, iar unul dintre ”arcași” este Mihai Bendeac, nonconformistul actor care spune lucrurilor pe nume în stilu-i caracteristic.

”Se potrivesc, uneori, niște lucruri, absolut surprinzătoare, într-un mod nefiresc. Iar se întâmplă o chestie incredibil de ciudată. Suntem într-o situație în care pare că este ceva regizat. S-a întîmplat o chestie dubioasă, mereu când se întâmplă asta e de c…at. Omul de acasă nu are cum să creadă că nu este regie, nici eu n-aș crede, dar acum pare că mă implică pe mine. De ce aș face eu o asemenea regie de c…at? Sunt fiert pe sinceritate. Asta îmi doresc la acest show. Fiindcă la alte show-uri de talent (n.red. -cum ar fi ”Românii au talent”) din România e cosmetizat și e de c…at. E un c…at regizat. De ce să ne expunem în halul ăsta? Și-așa lumea crede că e regizat”, a izbucnit Mihai Bendeac în ediția 5 a emisiunii ”iUmor.

(VEZI ȘI AICI: CE ”CAZIER” ARE BLOGGERIȚA CARE I-A ZĂPĂCIT PE CHELOO & BENDEAC?! ATENȚIE, IMAGINI +18!)

Violeta Niculae, moment unic la “iUmor”

“Mă numesc Violeta și am venit la dumneavoastră să-mi etalez niște aptitudini pe care, din cauza mentalității oamenilor care nu sunt prea open-mind, le-am ținut ascunse”, a declarat Violeta Niculae, în culisele cunoscutei emisiuni. Ulterior, concurenta s-a prezentat în fața celor trei jurați… Și, după ce i-a cucerit cu energia sa și ținuta aleasă pentru numărul impresionant de pe scena de la “iUmor”, concurenta le-a spus acestora: “(…). Ok, astă seară, hai să vă arăt ce știu să fac, nu?!”Fără să bănuiască o clipă ce avea să urmeze, Mihai Bendeac a spus: “Da! Mult curaj, doamnă!”.

După această replică, Violeta Niculae s-a întors cu spatele la jurații de la “iUmor” și public ca să renunțe la lenjerie și să poată să își introducă în zona intimă trompeta pe care o avea pregătită. Simțind ce va face concurenta, Mihai Bendeac a exclamat: “Nu există așa ceva pe Pământ!”. Și Delia și-a exprimat, la rîndul ei, surprinderea: “Nu pot să cred așa ceva!”.