Mihai Bendeac, declaraţii dramatice despre cariera în actorie, dar şi despre viaţa sa intimă: “Sunt disperat! Este pentru prima dată în existenţa mea când regret”

Publicat: 18/03/2020 | 18:16

Mihai Bendeac şi-a luat prin surprindere apropiaţii şi fanii după ce a făcut declaraţii dramatice despre cariera în actorie, dar şi despre viaţa sa intimă. Carismaticul artist a fost mai sincer ca niciodată, iar acest lucru s-a simţit în glasul său şi s-a văzut pe chipul lui.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, prima apariţie publică după înmormantarea bunicului său. Ce mărturisiri sfâşietoare a făcut actorul

Mihai Bendeac, dezvăluiri dramatice despre cariera în actorie, dar şi despre viaţa intimă

În urmă cu câteva ore bune, Mihai Bendeac a făcut publice pe Story-ul Instagramului câteva înregistrări în care a dezvăluit câteva dintre gândurile care îi macină sufletul în această perioadă dificilă pe care o traversează atât din cauza pierderii unei persoane iubite, dar şi din cauza crizei provocată de noul coronavirus: SARS-CoV-2 în istoria omenirii.

Citește și: Andrei Bendeac a dat de pământ cu fratele lui celebru! Ce a putut să spună despre Mihai

Aflat în perioada de doliu, dar şi izolat acasă din cauza virusului ucigaş din China, care face ravagii în România, iar autorităţile au închis aproape toate afacerile şi au interzis evenimentele publice, actorului nu i-a mai rămas decât să creeze… Chiar şi aşa, Mihai Bendeac a mărturisit că îl disperă faptul că nu mai poate urca pe scenă, în faţa publicului, dar şi că nu ştie cât timp va dura această criză provocată de noul coronavirus SARS-CoV-2. În plus, având în vedere că este un bărbat singur… artistul este îngrijorat şi pentru viaţa sa intimă.

“Bă, eu râd, dar nu prea e râsul meu… Mă bucur că, uite, e prima dată după înmormântarea lu’ bunică-miu când râd cu adevărat, dar nu e râsul meu, pentru că sunt disperat pentru că nu putem să jucăm la teatru. Şi nu se va întâmpla asta foarte curând. Sigur, că, în perioada asta, scriu şi fac alte lucruri. Dar e ciudat că stiu pentru nişte lucruri, pe care nu ştim când o să putem să le facem.

“(…) altă chestie foarte ciudată cu pandemia este faptul că viaţa mea sexuală a devenit extrem de complicată. Este pentru prima dată în existenţa mea când regret că sunt burlac, jur! Adică e foarte greu acum să ai încredere să «aşa» cu cineva. Bă, e dubios, jur! Să mor! Totul este extrem de dubiuos şi are nişte elemente absolut suprarealiste…”, a declarat actorul Mihai Bendeac în câteva dintre filmările urcate azi-noapte pe Instagram Stories.

Citește și: Incredibil! Ce salariu câștigă Mihai Bendeac la Antena 1 și unde se duc toți banii lui, în fiecare lună