Mihai Bendeac, cu păr! Imaginile făcute publice de fosta lui dirigintă

Publicat: 06/05/2021 | 20:30

Carmen Gârleanu a scos la lumină imagini cu Mihai Bendeac din perioada liceului. Profesoara a fost invitată la un roast la iUmor.

Cadrul didactic a povestit și despre o experiență amoroasă rebelă de care Mihai a avut parte în adolescență, când actorul se îndrăgostise de o tânără cu 2-3 ani mai mare decât el.

”Într-a 12-a primesc telefonul de la doamna Bendeac: «Mihai al meu a plecat de acasă». S-a mutat cu Maria – o tânără cu vreo doi-trei ani mai mare care se ocupa de băiat. I-am spus: «Doamnă, în loc să fiți fericită că aveți un băiat instruit în toate direcțiile…». L-am chemat pe Mihai și mi-a spus: «Da, iubirea vieții mele…». Drept urmare, s-a căsătorit, a avut patru copii, dar într-o altă viață, într-un univers paralel”,a glumit cadrul didactic.

VEZI ȘI: Mihai Bendeac și povestea primei lui iubiri: ”A venit într-o noapte la mine!” Tânăra avea prieten

Prezentatoarea de știri Lavinia Petrea, îndrăgostită de Mihai Bendeac în liceu

Carmen Gârleanu a prezentat imagini inedite cu un Mihai Bendeac cu păr. Într-una dintre fotografii, actorul a explicat că se afla lângă prezentatoarea de știri de la Pro TV Lavinia Petrea, căreia îi plăcea de el. ”Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc”, a spus el, cu umor.

”Te-am iubit din prima zi. Cum era Mihai în clasa a 9-a…Superb, o să-l vedeți, frumos, finuț, delicat”, a spus fosta dirigintă a lui Mihai Bendeac. “Semăna cu fratisu 1 la 1. Ceea ce înseamnă că și Mihai a fost drăguț cândva, dar acum e foarte bătrân”,a comentat și Delia.

NU RATA: Mihai Bendeac a recunoscut la TV că își dorește o partidă de amor cu Andreea Raicu: “Un schimb energetic extraodinar”. Reacția vedetei la mărturisirea-bombă a actorului