Mihai Bendeac, comportament șocant. A râs minute în șir de trauma violului unei tinere: „Bă, ești nebun?”

Publicat: 10/06/2020 | 09:51

După ce Alexandru Bălan alias Colo a intrat în atenția tuturor, prin prisma spuselor sale din cadrul unui vlog în care instigă la violență împotriva minorelor și chiar la viol, a ieșit la suprafață un episod șocant și legat de Mihai Bendeac. 

Mihai Bendeac a avut și el un comportament halucinant, în urmă cu câțiva ani. Juratul iUmor a râs minute în șir în cadrul unui video postat chiar de el, în care citea totul despre trauma trăită de Ana Mocanu. Fosta asistentă TV și-a deschis sufletul și a povestit că, în liceu, a fost violată, iar Mihai Bendeac nu s-a putut abține și a ironizat întreaga întâmplare.

NU RATA – SCANDAL ÎN SEMIFINALA IUMOR! O CONCURENTĂ A FĂCUT DEZVĂLUIRI ULUITOARE DESPRE TRECUTUL SEXUAL AL LUI MIHAI BENDEAC

”Începutul este fabulos”, spune Bendeac. ”Ana Maria Mocanu a fost violată. Bă, nasol. Ana Maria Mocanu fiind o făptură” a spus Mihai Bendeac, după care a început să o ironizeze pe Ana Mocanu și să-i aducă acesteia cuvinte jignitoare.

”Recunosc că eram mai naivă. Ăsta e pe sistemul mă împiedic des”, o ironizează Bendeac, în hohote de râs. „Vitanul e Las Vegas pe lângă Ferentari și Rahova” a mai spus juratul iUmor.

CITEȘTE ȘI – GELOZIE MARE! CUM A REACȚIONAT MIHAI BENDEAC DUPĂ CE ROXANA VANCEA A POSTAT O POZĂ CU EA, ÎN BRAȚELE SOȚULUI

”Mi-a fost mult teamă să mai merg la liceu. De aceea în prima sesiune am și picat la Bac”, spunea victima. La numai câteva secunde, Mihai Bendeac izbucnește din nou în râs și completează: „Băi ești nebun, d-aia a picat la Bac în prima sesiune că a fost violată de căre meditator. Este monumentală această declarație, este cea mai tare declarație pe care eu am auzit-o în ultimul timp. Deci Ana Maria Mocanu nu a luat bacalaureatul pentru că a fost violată. Măicuță!”, încheie Bendeac.