Mihai Bendeac, agresat de un suporter înfocat! Evenimentul care l-a făcut să renunțe la fotbal. „M-a scârbit foarte tare”

Publicat: 25/04/2021 | 13:12

Mihai Bendeac a făcut câteva dezvăluiri despre viața sa de suporter. Se pare că în urmă cu mulți ani acesta era un împătimit al fotbalului și a mers la o mulțime de meciuri. Însă un eveniment mai puțin plăcut l-a făcut să renunțe la această pasiune.

Recent, în cadrul unui interviu pentru GSP, Mihai Bendeac a mărturisit că atunci când era mic era un fan înfocat al echipei Dinamo. Pasiunea pentru fotbal s-a transmis în familia actorului din tată în fiu, însă pentru acesta s-a oprit din cauza unui moment neplăcut. (CITEȘTE ȘI: GEST EXTREM! CE A FĂCUT MIHAI BENDEAC CÂND A RĂMAS FĂRĂ BĂUTURĂ ÎN CASĂ)

Mihai Bendeac a declarat că în adolescență obișnuia să meargă la meciurile de fotbal și era un suporter adevărat. Totul până într-o zi, când la unul dintre meciuri a fost agresat de un fan al echipei Rapid.

 „Cumva am renunțat la a fi dinamovist sau a fi absolut orice după un eveniment care mi s-a întâmplat când eram copil. Undeva pe la 13-14 ani. Am fost la un meci pe „Lia Manoliu” și țin minte că-mi croșetase bunică-mea un fular alb-roșu. Ne îndreptam spre stadion, eram cu taică-miu și cu un prieten de-al lui.

La un moment dat ne-am întâlnit cu un grup de suporteri rapidiști. Și știu că unul dintre ei, care avea o ceafă atât, a venit spre mine, mi-a luat fularul de la gât și taică-miu i-a spus: Lasă-l în pace că-i copil. Și a început să ne înjure în ultimul hal și pe tăcă-miu, și pe mine. Ăla a fost momentul în care mi-am jurat că niciodată în această viață nu o să mai fiu fanul vreunei echipe! M-a scârbit foarte tare evenimentul în sine.”, a povestit Mihai Bendeac.

(VEZI ȘI: MIHAI BENDEAC ȘI GABI TAMAȘ, LA UN PAS DE BĂTAIE: “AMÂNDOI NE-AM ÎMBĂTAT FOARTE TARE”)

 

Sursa foto: Instagram