Mihai Bendeac a recunoscut la TV că își dorește o partidă de amor cu Andreea Raicu: “Un schimb energetic extraodinar”. Reacția vedetei la mărturisirea-bombă a actorului

Publicat: 06/05/2021 | 08:44

Mihai Bendeac a făcut o declarație-bombă în cadrul ediției trecute de la “iUmor”, când pe scena și-a făcut apariția Andreea Raicu. Îndrăgitul actor a recunoscut indirect că își dorește o partidă de amor cu fosta prezentatoare și pe durata roast-ului realizat de aceasta, el a complimentat-o de mai multe ori. În momentul în care i-a auzit mărturisirea incitantă, carismatica șatenă a continuat să zâmbească și nu i-a dat nicio replică.

Mihai Bendeac, despre o partidă de amor cu Andreea Raicu

Ajunsă în fața juraților de la “iUmor”, Andreea Raicu a început să spună glumele incomode pe care le avea pregătite pentru cei trei. Desigur, nici prezentatorii emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea, nu au scăpat de roast-ul ei.

“(…). Tu spui tot timpul că aici ești tot timpul într-o închisoare și vrei să-ți micșorezi durata șederii tale aici. Eu cred că ar fi bine: te-ai duce undeva, ai deveni zen. Tu îți dai seama că, dacă ești zen, ești una cu universul. Și tu, Mihai, fiind bipolar, ai putea să fii două cu universul. Ai fi ceva… nu s-a mai întâlnit chesti asta! (…). Mihai, aș vrea să îți fac un compliment. Totuși, ești un bărbat foarte interesant, foarte, foarte interesant. Mă rog, nu pentru mine… sau nu știu dacă și pentru alte femei. Dar trebuie să fii foarte ambițios să faci trei sezoane dintr-un serial atât de prost”, a spus fosta prezentatoare de la Prima TV în cadrul show-ului difuzat la Antena 1.

“Să știi că în prezența ta sunt zen”, a spus imediat celebrul jurat, iar Andreea Raicu a afirmat: “Da, mi se pare că ești foarte zen. Toți sunteți foarte zen. Cred că am venit așa, am aruncat cu niște praf de zen”. Delia a intervenit în discuție și a subliniat următoarea idee: “Suntem fermecați”, iar Cheloo a făcut o glumă: “Eu sunt ventriloc și tac conform contract”.

Nu rata: Andreea Raicu, un roast așa cum rar ai văzut la iUmor! Replicile lui Mihai Bendeac după ce a început flirtul cu fosta prezentatoare: “Putem să respirăm în același timp”

La finalul roast-ului, Mihai Bendeac a întrebat-o pe Andreea Raicu dacă o poate îmbrățișa, iar aceasta i-a oferit un răspuns pozitiv.

“Pot să te iau în brațe? Am simțit un schimb energetic extraordinar! Băi, și îmi aduc aminte de vremuri… erau semi-întreg”, a spus actorul de 38 de ani. După ce a strâns-o tare la piept și a sărutat-o pe obraz, el i-a mai spus vedetei de 43 de ani: “Merci că ai venit”.

În timp ce Mihai Bendeac se întorcea la masa juriului de la “iUmor”, Delia a declarat: “E îndrăgostit în momentul ăsta!”, iar Andreea Raicu a reacționat astfel: “Te-ai îndrăgostit așa repede? Hai că noi ne știm de foarte mult timp. Nu în sensul la care vă gândiți voi, nu știu la care vă gândiți, dar nu la ăla”. Spre surprinderea tuturor, actorul a împărtășit un mic secret pe care l-a păstrat ascuns până acum: “Nu, doar eu mă gândesc la acel sens (n.r.: la un moment intim cu Andreea Raicu)”.

Descoperă și: De la cine a primit Mihai Bendeac cea mai frumoasă declarație de dragoste. Cei doi au fost împreună

Andreea Raicu, mai multe glume acide la adresa lui Mihai Bendeac

“Nu știu dacă sunt o tipă de succes dar, daca eram întruchiparea succesului în forma lui pură, Mihai m-aș fi întâlnit cu tine și ți-as fi spus: «Salut, Mihai. Nu cred că ne-am cunoscut!»”, a mai glumit Andreea Raicu. Ulterior, ea mai zis: Eu mă mai ocup cu mâncatul sănătos și aici mă chinui din răsputeri să nu zic nimic de Delia. (…) Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult”, a mai spus vedeta în timpul roast-ului.

Citește și: Ștefan Mandachi a spus tot! Antreprenorul are o slăbiciune pentru Andreea Raicu + “Sper să nu mă însor niciodată”

Vorbind și despre scris cărți și cum ar trebui ca ea să mai scrie încă o carte, Andreea Raicu a menționat și cartea lui Mihai Bendeac: Vreau să învăț așa pe toată lumea să trăiască echilibrat. Știți cum se spune, dacă nu poți să faci ceva în viață, măcar să înveți pe alții. Mă gândeam că poate să mai scrii o carte!”.

Citește și: Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Loredana Groza în public: “Trebuie să-mi anunț familia”! Răspunsul cântăreței face furori | FOTO

Sursa foto: captură video Antena 1