Mihai Bendeac a făcut show! Și-a dat pantalonii jos, a rămas cu chiloții la vedere și a urlat: “Pleacă de aici!” Cum a ajuns juratul de la “iUmor” în această situație

Publicat: 12/04/2020 | 10:35

“iUmor” este un format de televiziune, difuzat la Antena 1, care a ajuns anul acesta la al optulea sezon. În ultima ediție, Mihai Bendeac a făcut spectacol. Juratul și-a dat pantalonii jos și a rămas cu lenjeria intimă la vedere, pe motiv că nu era lăsat să-și schimbe hainele de echipa de filmare a show-ului.

VEZI AICI: MIHAI BENDEAC, MESAJ IRONIC LA ADRESA PRO TV: ”ÎN TIMP CE SE DIFUZEAZĂ IUMOR…”

Mihai Bendeac a dezvăluit că înainte de a merge în platoul emisiunii, obișnuiește să se schimbe din cap până-n picioare, deși face duș atunci când pleacă de acasă.

Îmi schimb chiloții, șosetele, îmi dau cu parfum… Nu pot merge spre masa juriului dacă nu sunt schimbat. Îmi schimb chiar și încălțările. Practic, toate celelalte haine”, a anunțat actorul.

Astfel, cu puțin timp înainte să înceapă emisiunea, Mihai Bendeac s-a retras într-o cameră cu scopul de a-și schimba chiloții, șosetele și celelalte accesorii. Echipa de filmare de la “iUmor” nu i-a dat, însă, deloc pace și l-a șicanat tot timpul.

CITEȘTE ȘI: MIHAI BENDEAC A DEZVĂLUIT CUM DECURGE O PARTIDĂ DE AMOR CU EL! MESAJ SURPRINZĂTOR PENTRU DELIA: “MATACHE, M-AI ÎNNEBUNIT! M-AI DISTRUS SUFLETEȘTE”

La un moment dat, juratul a fost nevoit să amenințe că se dezbracă și că își arată posteriorul, în cazul în care nu va avea parte de intimitate cât timp se schimbă. “Nu mă pune în situații de can-can, pleacă de aici!”, a strigat Mihai Bendeac către una dintre colege, care îl filma.

Cum echipa de filmare nu a făcut niciun pas înapoi, Mihai Bendeac și-a dat jos pantalonii și a rămas cu chiloții la vedere, moment în care colegele lui au izbucnit în râs.