Mihai Bendeac a dezvăluit cum decurge o partidă de amor cu el! Mesaj surprinzător pentru Delia: “Matache, m-ai înnebunit! M-ai distrus sufletește”

Publicat: 07/04/2020 | 10:55

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizul românesc. Și, la fel ca mulți dintre artiștii de la noi, actorul s-a izolat cu multe zile înainte să fie decretată starea de urgență luna trecută. Iar recent, a dezvăluit cum decurge o partidă de amor cu el. În timpul mărturisirilor, i-a transmis un mesaj surprinzător Deliei Matache.

Citește și: Delia, Ștefan Bănică și Loredana au donat peste 37.000 de euro, la teledonul Români Împreună, organizat de trustul Intact

Mihai Bendeac a mărturisit un secret intim: cum decurge o partidă de amor cu el

În vârstă de 37 de ani, Mihai Bendeac a făcut public unul dintre secretele din viața intimă după ce a ascultat cea mai nouă melodie a Deliei. “Cum era”, o colaborare trap a extravagantei cântărețe cu Nane, l-a făcut pe actor să își amintească de nopțile în care mergea în cluburi și petrecea până spre zori. Potrivit mărturisirilor lui, făcute într-o filmare postată pe Story-ul de la Instagram, uneori pleca acasă cu o cucerire, iar scenele interzise minorilor se desfășurau până spre ora prânzului. La un moment dat, pe imaginile făcute publice, carismaticul actor i-a spus Deliei că o iubește. Desigur, această declarație de dragoste nu este prima din partea juratului de la “iUmor” pentru colega lui. Cei doi au o relație foarte apropiată, iar acest lucru se observă atât în cadrul emisiunii de la Antena 1, unde sunt jurați alături de Cheloo, cât și pe platourile de filmare ale show-ului de divertisment.

Află și: Ce a făcut Mihai Bendeac cu tabloul primit de la Gigi Becali în 2010! E incredibil unde se află acum

“Bă, Matache, m-ai înnebunit cu ultima ta melodie, bă! M-ai distrus sufletește, bă! Apropo, melodia este în link aici. Bă, deci, dintr-odată mi s-a făcut atât de dor de nopțile alea în care mă îmbăt p#&@ și, spre dimineață mă întâlnesc cu o domnișoară care este într-o stare foarte asemănătoare cu a mea și trăim fericiți până când prânzul va veni. Aici e melodia, ascultați-o, e foarte tare! Te iubesc”, a declarat Mihai Bendeac într-o înregistrare urcată pe Instagram Stories, pe care celebra artistă a distribuit-o pe contul ei. Dezvăluirile acestea vin la aproape trei săptămâni după ce el și-a exprimat public îngrijorarea pentru viaţa sa intimă și nu numai pe perioada epidemiei de coronavirus.

Nu rata: Bătaie la iUmor! Mihai Bendeac a făcut anunțul! Producătorii de la Antena 1 au șters instant imaginile și au vrut să oprească filmările

Delia și Nane, declarații despre cum a apărut piesa “Cum era”

Melodia “Cum era” a fost compusă de Delia cu Nane și produsă de Alex Cotoi, cu care Delia a mai lucrat și pentru “Despablito”, “Aruncă-mă”, “Rămâi” sau “Să-mi cânți”.

“Eram în studio cu Alex Cotoi, a ieșit piesa asta și am știut din prima că Nane se potrivește pe ea. Îmi place vibe-ul lui. A trimis repede strofa lui și așa a apărut «Cum era». Enjoy!”, a declarat Delia.

“Delia este artistul meu preferat din România, mi-am dorit dintotdeauna să colaborez cu ea, așa că mă bucur că s-a întâmplat pentru «Cum era». Totul a fost super spontan! Mi-a plăcut din prima piesa, am scris strofa mea repede și apoi ne-am întâlnit la filmare”, a mărturisit Nane.

Videoclipul piesei “Cum era” a fost filmat și regizat de Alex Ceaușu, iar la filmare, au fost doar Delia și Nane, pentru a evita prezența unei echipe mari pe set în această perioadă în care trebuie să fim cu toții responsabili.

Anul acesta, chiar de ziua ei, Delia a lansat albumul “7”, disponibil pe magazinele digitale, dar și pe https://deliaofficial.ro și include piese precum “Acadele”, “Rămâi cu bine”, “Weekend”, “Să-mi cânți”.