Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Loredana Groza în public: “Trebuie să-mi anunț familia”! Răspunsul cântăreței face furori | FOTO

Publicat: 29/04/2021 | 23:59

Da, este adevărat! Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Loredana Groza pe social media, iar răspunsul celebrei artiste nu a întârziat să apară. Supranumită Regina muzicii din România, cântăreața de 50 de ani i-a oferit o replică savuroasă carismaticului actor care a împlinit vârsta de 38 de ani pe 16 februarie.

Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Loredana Groza pe Instagram

Deși, în ultima vreme, jurata de la “X Factor” a stârnit controverse cu ținutele sexy și provocatoare, astăzi, ea avut o apariție “decentă” pe Facebook, după cum puteți vedea în colajul de mai jos. Totuși, ipostaza în care s-a lăsat fotografiată l-a înnebunit atât de mult pe colegul ei de trust, încât, acesta a cerut-o în căsătorie.

“Vrei să fii soția mea?”, i-a lăsat Mihai Bendeac într-un comentariu îndrăgitei artiste.

Ca să fie sigur că marea lui întrebare nu se pierde printre numeroasele mesaje pe care vedeta le primește de la fani, actorul a făcut un screenshot și a încărcat imaginea pe IG Story, unde a etichetat-o pe Loredana Groza și a mai adăugat: “Lori, mă vrei?”.

La doar câteva minute după ce i-a văzut postarea, cântăreața a publicat captura de ecran realizată de actor și i-a răspuns astfel: “Mai întrebi??”, adăugând două emoticoane, pe care pe puteți vedea în poza din dreapta colajului de mai jos. Ulterior, Mihai Bendeac a postat reacția colegei sale de la Antena 1 și i-a transmis: “Trebuie să-mi anunț familia Chem un echipaj SMURD să fie aici în caz de ceva”, după cum se observă în galeria foto a articolului.

Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Loredana Groza pe social media, iar cântăreața i-a oferit un răspuns care continuă să facă furori © Instagram Stories

Nu rata: Mihai Bendeac și Anca Dinicu, sărut pasional în direct! Reacțiile n-au întârziat să apară: “În sfârșit!”

Săptămâna trecută, Loredana Groza a lansat un proiect muzical la care a colaborat alături de 10 dintre cei mai apreciați maneliști; Florin Salam și Vali Vijelie, printre artiștii pe care Costi Ioniță i-a convins să colaboreze.

Citește și: De ce a lipsit Adi Minune din hitul momentului. Loredana Groza a cântat alături de 10 maneliști consacrați

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories