Mihai Albu, umilit încă o dată de fosta soție. Mama designer-ului este și ea implicată

Publicat: 19/12/2020 | 22:21

 

Scandalul dintre Iulia Albu și fostul ei soț pare că nu se va termina curând. Nici faptul că vin Sărbătorile de Iarnă nu-i face pe cei doi foști soți să aibă o relație bună. Ba din contră, chiar în această perioadă Iulia i-a dat lovitura decisivă, nu a lăsat-o pe Mikaela să meargă la tatăl ei. 

Mihai Albu nu are parte de o lună prea liniștită. La începutul ei se plângea de comportamentul și atitudinea Iuliei Albu față de ea, dar și de faptul că nu respectă hotărârea judecătorească. Acum, când designer-ul avea tot dreptul să petreacă al treilea weekend din lună alături de fetița lui, fosta soție nu a fost de găsit. Mihai Albu a postat o fotografie în care apare alături de fiica lui și în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant, dar plin de mâhnire. Designer-ul este măcinat de suferință că nu-și poate vedea fiica. Mai mult, acesta spune că și mama lui s-a supărat atât de tare încât a avut o criză de plâns și tensiune.

” Weekendul trei din luna este weekendul nostru. Mă prezint la ușă, nimeni acasă. Din păcate, încă o nesocotire a Hotărârii Judecătorești. Iarăși alertarea Protecției Minorului și a Poliției Române. Ajung din nou acasă fără copil, mama criză de plâns și tensiune. Tot aștept reacțiile autorităților competente. Oare până când?? ” , a fost mesajul postat de Mihai Albu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: „MIHAI ALBU, PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA IULIEI ALBU: ”SE VA LĂSA CU AMENZI

Mihai Albu: „Anul acesta fata ar trebui să fie de Crăciun la mama și de Revelion la mine”

Designer-ul mărturisea în urmă cu câteva săptămâni că îi este foarte dor de Mikaela și ar urma să o vadă în luna decembrie. Nu o văzuse nici de ziua ei, pentru că Iulia Albu a cerut un ordin de restricție pentru câteva ore. Mihai Albu a avut și o explicație pentru acel episod.

„Anul acesta, fata ar trebui să fie de Crăciun la mama și de Revelion la mine. Eu sper să fie așa, îmi doresc! Pentru că de Sfântul Mihail și Gavril nu mi-am văzut fata pentru că ea a reușit să obțină un ordin de restricție pentru câteva ore. Nu aveam voie să mă apropi la mai puțin de 100 de metri. A doua zi a fost ridicat ordinul pentru că nu erau motive întemeiate. 

” Totul a pornit de la concubinul Iuliei care mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, iar replica mea a fost că „dacă aveam un pistol …” am râs și am spus că am glumit. Aluzia aia era în ideea că m-a atacat și că m-am simțit neîndreptățit”a spus Mihai Albu într-un interviu telefonic în cadrul emisiunii ”Star Matinal”.

VEZI ȘI: ” MIHAI ALBU, SITUAȚIE STÂNJENITOARE DIN CAUZA MĂȘTII DE PROTECȚIE: “A PORNIT ALARMA, AU VENIT OAMENII DE ORDINE