Mihai Albu, din nou la cuțite cu Iulia Albu! Designerul a depus plângere penală împotriva fostei sale soții

Publicat: 15/06/2020 | 14:21

Mihai Albu este în ”război” cu fosta sa soție. De la începutul pandemiei, Iulia Albu refuză să își lase fiica să-l vadă pe tatăl ei. Designerul este revoltat și s-a văzut nevoit să apeleze la organele abilitate pentru a face dreptate.

Mihai Albu și-a văzut fiica o dată, timp de o oră în ultimele trei luni, din ce a povestit acesta. Designerul a vorbit despre revederea cu Mikaela pe contul său personal de Facebook, accentuând acolo faptul că Iulia Albu este total  injustă în ceea ce privește împărțirea custodiei fiicei lor.

CITEȘTE ȘI: Adevărul despre bătaia încasată de Jador și Mario Fresh, în Mamaia. De la ce și când ar fi pornit, de fapt, scandalul

”Astăzi, în a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata in fața blocului oricând aș fi vrut etc) Nimic nu conteaza atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța ca vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de Instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me! ”, a scris Mihai Albu pe Facebook în urmă cu o lună.

CITEȘTE ȘI: Mama copilului secret al lui Costin Mărculescu, reacție șocantă după moartea actorului. Ce a făcut Samira, când a aflat de tragedie: „Fericită și liniștită”

Astăzi, Mihai Albu a anunțat pe Facebook că a depus plângere penală împotriva fostei sale soții. Designerul a menționat că nu și-ar fi dorit niciodată să se ajungă aici și o avertizează pe Iulia Albu că singura care are de suferit în acest ”război” este fiica lor.

”Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac următoarele precizări. Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela. Avocata mea are in lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului. Avocat Oana Anghel.”, a scris Mihai Albu luni, 15 iunie, pe contul de Facebook.