Mihai Albu, afectat de pandemie: ”Piața asta efectiv s-a prăbușit. Credeam că nu mai apuc anul ăsta”

Publicat: 11/01/2021 | 19:52

Afacerea lui Mihai Albu a avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Designerul a fost nevoit să se reinventeze pentru a putea supraviețui în branșă.

Nunțile, botezurile, spectacolele și alte evenimente private au fost interzise din cauza contextului actual în care ne aflăm. Astfel, afacerea lui Mihai Albu a fost la un pas să se ducă de râpă. Designerul a fost nevoit să se reinventeze. Fostul soț al Iuliei Albu s-a axat pe încălțăminte casual, la prețuri accesibile.

Ba chiar a luat și un credit de la bancă pentru a acoperi nevoile firmei sale.

”Pandemia a afectat pe toată lumea, iar eu nu fac excepție. Pantofii mei erau pentru ocazii speciale iar piața asta efectiv s-a prăbușit, credeam că nu mai apuc anul ăsta. Am avut însă un moment de inspirație și m-am reinventat, m-am reprofilat pe încălțăminte casual, de foarte bună calitate și la prețuri accesibile. Lucrurile nu sunt roz pentru nimeni, am luat și un credit de la bancă pentru a acoperi nevoile firmei, însă sunt mulțumit de cum merg lucrurile acum”, a declarat Mihai Albu pentru PlayTech.ro.

Mihai Albu, în război cu fosta soție

Lucrurile nu fost roz nici în plan personal pentru Mihai Albu din cauza războiului pe care îl poartă cu fosta soție. Celebrul creator de pantofi a vorbit deschis despre mega-controversa pe tema ordinului de protecție, dar și despre disputa pe care o are cu Iulia pe tema programului de vizită a Mikaelei, fețița lor.

”Sunt reale probleme. A sărit în mod repetat . De 6 sau de 7 ori nu mi-a dat copilul, plus vacanță, cinturi de întâlnire sau m-a obligat să mă văd cu copilul în fața blocului. Lucruri pentru care noi am cerut o analiză și o monitorizare a Autorității Tutelare și a Protecției Minorului. Noi suntem monitorizați. Eu nu mă duc niciodată singur acolo. Și când duc copilul mă duc tot cu cei de la Autoritatea Tutelară.

Eu îmi doresc binele copilului. Acest lucru este important. Nu contează ce îmi doresc eu sau ce își dorește mama. Nu este vorba de avocați. Aici este vorba de binele copilului. Noi o să judecăm și o să filtrăm dacă este cazul să apărăm minorul în fața neregulilor care s-ar întâmpla în viața lui. Eu îmi doresc să o ajut pe fetița mea. Îmi doresc să fiu alături de ea tot timpul. Din această cauză mă și lupt”, ne-a mărturisit Mihai Albu.